vlkoun Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Ahoj. Koupil jsem O3 a mam tam i MDI. Zeptam se asi blbě, ale k čemu je to dobré, respektive v čem je lepší než usb? Já vždy v autě používal buď BT pro poslech audia nebo. USB, když jsem chtěl i nabíjet. Vždy to bylo stopro funkční. Na co tedy mdi? Navíc škoda nemá v nabídce ani light konektor pro novější iphony. Jsem z toho jelen :-) Díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 MDI je USB, ne? resp. pod MDI je krabička, která nabizoi bud klasicky USB pristup nebo analogovy AUX... Na nekterych modelech pak je mozny priobjednat adapter pro prime pripojeni jablečných zarizeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 v závislosti na kabelu lze k tomu připojit spoustu věcí, většinou se to ale používá jen pro USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Mam Octavii 2 po faceliftu, r.v. 5/2009, eleganci, Columbuse, s MDI z vyroby. Nedavno jsem zakoupil novou flashku, ktera podporuje 2.0 i 3.0 USB. Kdyz jsem flashku pripojil, napasalo mi to: MEDIA-IN: ZARIZENI NENI FUNKCNI. Odpojeni a zapojeni nepomaha. Pokud zapojim puvodni flashku co jsem tam mel, funguje to, akorat nacteni flashky trva cca 2-5min. Nevite, v cem je problem?? Upgrade softwaru MDI mi v minulosti delal Ferdak, takze by to melo byt v poho. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 sháním někoho ze severu, Šluknovský výběžek či okolí, pro kódování MDI do Fabie (viz podpis)... není někdo zde z fóra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 asi není nikdo, nicméně mám známého, který má kabel a software, ale říkal že to nikdy nedělal... mohl bych poprosit o krátký manuál co kde a na co změnit v palubním počítači či kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Mam Octavii 2 po faceliftu, r.v. 5/2009, eleganci, Columbuse, s MDI z vyroby. Nedavno jsem zakoupil novou flashku, ktera podporuje 2.0 i 3.0 USB. Kdyz jsem flashku pripojil, napasalo mi to: MEDIA-IN: ZARIZENI NENI FUNKCNI. Odpojeni a zapojeni nepomaha. Pokud zapojim puvodni flashku co jsem tam mel, funguje to, akorat nacteni flashky trva cca 2-5min. Nevite, v cem je problem?? Upgrade softwaru MDI mi v minulosti delal Ferdak, takze by to melo byt v poho. Diky za rady. Skus si overit svoj USB flash disk napr prostrednitvom H2testw to je taky programik ktory ti moze overit ci je disk v poriadku a ci nie je vadny ja som mal skusenost s novym USB diskom zo Skodovky a tento softik ho diagnostikoval ako vadny ... takze sa riesi reklamacia ... soft pre download tu http://www.heise.de/download/h2testw.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Headcliff Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Zdravím Přidávám trochu komplexnější příspěvek se spoustou dotazů. Uvažuji o montáži MDI do své Octavie 2 FL 1.9 TDI rv.2010 Mám možnost zakoupit MDI jednotku s označením 5N0 035 342D. tak bych se rád zeptal: A: Bude mi pasovat k rádiu SWING? Mám originální parkovací senzory v předu i v zadu, a aux výstup. B: Existuje někdo na severní moravě kdo je mi schopen tuto jednotku do auta namontovat a nakódovat? C: Vlastním iPod Classic, a zajímá mne zda jej bude možno ovládat v pohodě z volantu. Mám Maxidot, tak zda to bude zobrazovat i skladbu která hraje Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pravirgil Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Zdravím všechny. Nenašel by se někdo v okolí Liberce nebo České Lípy kdo je mi schopen tuto jednotku nakódovat? Předem Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Mam Octavia 2 Facelift radio swing a MDI USB pripojeni v bocni schrance a chci se zeptat, jestli ma nekdo vyzkouseno nebo vi jak velkou pamet podporuje toto pripojeni , jestli to je nejak omezeny a na kolik, Nevite ? 64gb flashu jestli to dá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 (editace) Zdravim, chtěl bych se zeptat zda mi toto MDI ze Seatu půjde do Octavie II facelift a na rádio Swing...zde je odkaz: http://auto.bazos.cz/inzerat/60427428/usb-modul-seataudiskodavw.php Moc diky Editováno: 1. Červen 2016, autor: lukino200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 otázkou je, co to na tom obrázku vlastně je a co vše to obsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 podle mě jen šuplík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Dvořák Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 (editace) Ahoj, chtěl bych dodatečně dodělat MDI k rádiu Swing u O II FL. Našel jsem si tohle a nejsem si jistý, zda je to přesně to co chci a aby to fungovalo. http://www.ebay.co.uk/itm/VW-RNS510-MFD-SKODA-Columbus-MDI-AMI-MediaIn-Media-IN-USB-MP3-5N0035342-/180729978836?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2a14589fd4&clk_rvr_id=1317430619919&afsrc=1&rmvSB=true Chci abych do tohoto připojil USB a mohl to v rádiu procházet, tak jak je to uložené na USB Flash (ne ty mrdky co se připojují do CD měniče). Našel by se prosím někdo, kdo by mi to potvrdil a někdo kdo by to v okolí HK uměl nakódovat? Případně, má smysl výměnu rádia za Columbus/Amundsen? Jak je to s doděláním GPS apod.? Díky Tomáš Editováno: 24. Září 2017, autor: Tomáš Dvořák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Záleží, kde parkuješ. Columbus je velmi putovní zboží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Dvořák Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Ještě pořád? Doma před barákem na silnici a v práci u hotelu..... Radio by se asi dalo pojistit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Toto téma je ovšem o MDI. Respektuj už konečně pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Dvořák Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Sorry, ale tak to mám dávat dva dotazy, když jde v podstatě o jednu věc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Dvořák Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Tak víš co, všechno smaž a je vyřešeno. díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Před hodinou, Tomáš Dvořák napsal: Sorry, ale tak to mám dávat dva dotazy, když jde v podstatě o jednu věc? "Případně, má smysl výměnu rádia za Columbus/Amundsen? Jak je to s doděláním GPS apod.?" Tohle opravdu nemá s MDI nic společného! Všelijakých témat o výměnách a Columbovi/Amundsenu je tady dost. Takže není nutné to tahat ještě jinam. A také to tady nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozik.l Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 V 24. 9. 2017 na 11:24, Tomáš Dvořák napsal: Ahoj, chtěl bych dodatečně dodělat MDI k rádiu Swing u O II FL. Našel jsem si tohle a nejsem si jistý, zda je to přesně to co chci a aby to fungovalo. http://www.ebay.co.uk/itm/VW-RNS510-MFD-SKODA-Columbus-MDI-AMI-MediaIn-Media-IN-USB-MP3-5N0035342-/180729978836?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2a14589fd4&clk_rvr_id=1317430619919&afsrc=1&rmvSB=true Chci abych do tohoto připojil USB a mohl to v rádiu procházet, tak jak je to uložené na USB Flash (ne ty mrdky co se připojují do CD měniče). Ahoj funguje to se swingem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Jasne, ale to radsej kup rovno Bolero, daj tam 32GB kartu a mas pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozik.l Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Co máš na mysli pod názvem Bolero? Google mi vyhodí taneční školu a další chujoviny a ebay zase dámský hadry. Ani jedno mi k rádiu moc nepasuje :-D V celku je mi jedno co tam připojím. Mám pouze požadavek, aby to mělo USB vstup, šlo přepínat složky, přepínat a "přetáčet" skladby a aby to psalo na displeji názvy písniček. MDI je jistota, ale když to půjde vyřešit levněji jinak, tak se tomu nebráním. Originál rádio chci zachovat kvůli park asistentu a taky kvůli příjmu signálu, který si troufnu říct že ho bude mít vždy lepší nežli jakýkoliv neoriginál radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 (editace) Rádio Bolero http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/autoradio-bolero-pro-vozy-octavia-ii-a-yeti-1z0035156nx Editováno: 3. Listopad 2017, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucas456 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Cest hoši koupil jsem kompletní jednotku na rapida 2014 jednotka má na konci G akorát mám problém ze po zapojeni nefunguje :-D jednotka není nová ale co mi nejde do hlavy je ta kabeláž mezi mdi a rádiem .. vše zapojeno ale pořad tam jsou dva nějaké do sebe smotane kabely nikde nejsou připojeny ke koncovkam tudíž co s nimi? Dále tam je zřejmě kostra tu mám kde připojit.. ? A ještě mě zajímá jak je to s kódováním kde co zapnout jelikož na amundsen+ nemám v dlouhém kódování žádné texty.. můžete poradit?? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.