Houdis Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ahoj, poslední týden se mi stává, že když po delší odstávce ( přes noc ) nastartuju motor, tak tam cca 1 minutu slyším cinkavý zvuk. Potom to zmizí a je klid. Nejspíš to jde od řemene alternátoru, ale nevím jeslti to nemůžou být i rozvody. Je divné, že když je motor ohřátý, tak to nedělá. Setkal jste se s tím někdo ? Pokud by bylo v háji ložisko, tak to bude hučet pořád, ne ? Díky za poznatky. Houdis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 po delší odstávce auta to dělají hydraulická zdvyhátka ventilů. Chvíly trvá, než se opět naplní olejem. Myslím, že je to naprosto normální, neměj strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Zdvihátka to určitě nejsou, ty už mám odposlouchané. Tohle začalo dělat najednou cca před týdnem. Když otevřu motor, tak to jde někde z prostrou klíňáku a nevím co to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Bud volnobezka na altiku nebo dvojhmotka ... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Co je to ta dvojhmotka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Dvojhmotovy setrvacnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 to bude odcházející volnoběžka altíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 19. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Asi to bude ta volnoběžka. Nevím ale jestli to nechat až bude slyšet pořád, nebo jestli ji vyměnit co nejdřív. Zatím je slyšet po nastartování tak 1 minutu. Potom to přestane. Ještě se chci zeptat, jak tu volnoběžku identifikovat, abych koupil tu správnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Asi to bude ta volnoběžka. Nevím ale jestli to nechat až bude slyšet pořád, nebo jestli ji vyměnit co nejdřív. Zatím je slyšet po nastartování tak 1 minutu. Potom to přestane. Ještě se chci zeptat, jak tu volnoběžku identifikovat, abych koupil tu správnou. jak nastartuješ,zvedni kapotu,chytni-zatlač na tlumič kmitu,nemusí to být volnoběžka a jetli to přestane,tak je to on,mě to dělá už 30tis km,ale jen slabě ,ptal jsem se bráchu ve škodě,zda to mám měnit,tak nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 presne jak pise octavie81, u me to delalo to samy, zatlacenim jednoduse poznas, zda to je ten tlumic ci ne .. ten tlumic kmitu pripadne slusne umi clen fora sebo, taky jsem ho od nej bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 19. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Myslíš přímo zatlačit na ten píst seshora ? Měnil si celý napínák nebo jenom ten píst ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajek2 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Ahoj,poslední týden se mi stává, že když po delší odstávce ( přes noc ) nastartuju motor, tak tam cca 1 minutu slyším cinkavý zvuk. Potom to zmizí a je klid. Nejspíš to jde od řemene alternátoru, ale nevím jeslti to nemůžou být i rozvody. Je divné, že když je motor ohřátý, tak to nedělá. Setkal jste se s tím někdo ? Pokud by bylo v háji ložisko, tak to bude hučet pořád, ne ? Díky za poznatky. Houdis. Ahoj,našel jsem dnes tvůj problém s drnkáním na studenem motoru.Mám to samé.Navíc se mi to projevuje i při jízdě dokud se motor neohřeje v ot. mezi 1500-1800.Chtěl bych sehnat někde asi jen ten tlumič.Kdo poradí? Díky Jarda 603 944460. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Ahoj,našel jsem dnes tvůj problém s drnkáním na studenem motoru.Mám to samé.Navíc se mi to projevuje i při jízdě dokud se motor neohřeje v ot. mezi 1500-1800.Chtěl bych sehnat někde asi jen ten tlumič.Kdo poradí? Díky Jarda 603 944460. Ahoj, je to divné, ale ten cinkavý zvuk najednou zmizel. Už jsem sháněl novou volnoběžku na alternáter, ale nedostal jsem se k číslu alternátoru, který po mě servis chce. Zatím to neřeším. U toho napínáku jsem se taky pokoušel sehnat jenom ten tlumič, ale bezvýsledně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.