Milhausek Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 přehodit konektory u původní kabeláže nebo upravit facelift kabeláž.. výměna jednotky není nutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 stačí dát nárazníkovou kabeláž také z FL a nemáš problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 ještě jsem nezkoušel facelift kabeláž s jednotkou 283B.. ono to funguje bez úpravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 přesně tak, není v tom žádný problém, zapojíš a jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ja mám túto jednotku. Adresa 10: Asist parkování/řízení Objednací číslo řídící jednoky: 1Z0 919 475 A Systém a/nebo verze: PARKHILFE 8K H06 0004 Kódování: 000004 Vyhadzuje mi teraz chybu 02069 - predni snimac pomoci pri prakovani 011 - preruseni podľa všetkého mám prerušný kontakt niekde vpredu. Viem nejako prekodovať jednotku tak, aby mi fungovali aspon zadné parkováky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 A čo môže byť tá chyba? niekde špatný kontakt ? pozhadzoval som predné senzory, ale chyba je stale rovnaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik8888 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Ten parkovací asistent na OII podporujú zobrazovanie na Stream? parkovací asistent originál pro OII předface umím dodat já, cena 2500,- za saduumím face i předface, jakékoli ND k nim apodStačí se ozvat na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Dobrý den, tak se opět vracím k tématu dodělání senzorů, vlastním octávii MR 2012 a dodělávám předo-zadní orig. senzory, zadní už mám na autě, ale nikde jsem nenašel kudy natáhnout kabeláž od předních do interiéru auta. Moc děkuju za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitram5525 Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Jsem tu novy a vsechny zdravim. Hledam nekoho na sprovozneni parkovacich senzoru na radiu Columbus. Nejlepe Ostrava. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Nejblize z Moravskoslezskeho kraje je Vaša z Prostějova - ma ted ale dovolenou do 14.7. tusim ... ja jsem taky Ostrava a jezdím tam za ním .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopina Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Mám orig zadní parkovací senzor, ale přestal ukazovat a diagnostika píše, že je špatný jeden senzor.Tak se chci zeptat jak se k němu dostanu jestli z vrchu s kufru nebo pod nárazníkem?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Zdar, ospravedlnujem sa ak to tu uz niekde je, ale moje vyhladavacie schopnosti nic take nenasli... neviem presne kde to zaradit, ale kedze to je spojene s cuvanim a mozno aj s cuvacimi senzormi, tak to davam sem. Pri zaradeni spiatocky a pomalom pustani spojky mi v urcitom bode zhasnu cuvacie svetla. Ked je spojka dole, svietia, ked je hore a auto cuva, svietia, ale v urcitej polohe medzi jednoducho zhasnu. Najskor som mal pocit, ze to robi ak je za mnou nejaka prekazka a teda aj cuvacie senzory pipaju, no momentalne mam pocit ze to robi iba v tej jednej polohe spojokoveho pedalu. Stretol sa s tym uz niekto? Na octavi jazdim iba cca dva mesiace tak neviem, ci je to tak nazchval, alebo mi nieco niekde skratuje, pripadne je niekde vadny nejaky spinac... Dakujem za vase postrehy Octavia II Combi 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Imho. vadne cidlo zpatecky. Je namontovane na prevodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Ahoj chtěl jsem se zeptat zdali nevíte jestli se dá a popřípadě kde nastavit větší hlasitost u parkovacích senzoru. i když se mi radio samo ztlumí tak někdy ty senzory(to pípání) vubec neslyším či jen hodně slabě. Nevíto čím to? Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 dá se nastavit diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Takže já si to sám nastavit nemužu? Díky za radu. Přišlo mi že to pípání z kraje co jsem měl auto bylo slyšet dobře a ted mi to příjde nějak potichu. Ale díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Zdar, ospravedlnujem sa ak to tu uz niekde je, ale moje vyhladavacie schopnosti nic take nenasli... neviem presne kde to zaradit, ale kedze to je spojene s cuvanim a mozno aj s cuvacimi senzormi, tak to davam sem. Pri zaradeni spiatocky a pomalom pustani spojky mi v urcitom bode zhasnu cuvacie svetla. Ked je spojka dole, svietia, ked je hore a auto cuva, svietia, ale v urcitej polohe medzi jednoducho zhasnu. Najskor som mal pocit, ze to robi ak je za mnou nejaka prekazka a teda aj cuvacie senzory pipaju, no momentalne mam pocit ze to robi iba v tej jednej polohe spojokoveho pedalu. Stretol sa s tym uz niekto? Na octavi jazdim iba cca dva mesiace tak neviem, ci je to tak nazchval, alebo mi nieco niekde skratuje, pripadne je niekde vadny nejaky spinac... Dakujem za vase postrehy Octavia II Combi 4x4. Ahoj, tak len chcem doplnit, azda to niekomu pomoze, ze moj problem sa zda sa vyriesil tym, co som popisoval v odkaze dole, aj ked priznam sa nemam zdania ako ... http://forum.skodahome.cz/topic/125124-motor-za%C4%8Dal-klepat-a-auto-%C5%A1kube/#entry1813560 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Vie niekto poradiť či do OII Tour MR2012 sa dajú domontovať origo senzory z OF alebo len NF ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Cau kluci,daji se nekde koupit prechodky na senzory kdybych chtel dat fl.do otvoru kde byli pred fl.?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 ano, ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Zdravím. Měl bych otázečku. Koupil jsem si parkovací senzory (neorigo) , vím jak to zapojit ,jak to navrtat a tak, ale není tady někdo kdo to už dělal a kdo by mi řekl kudy protáhnu dráty od čidel do kufru? Je tam někdy průchod? Abych měl představu do předu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Nevím jak máš v plánu to dělat...ale pohud budeš sundávat nárazník, uvidíš průchod na první pohled :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Právě že se mi nárazník sundavat nechce, chci sundat jen tu spodní část nárazníku, tu černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabník Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Cau kluci,daji se nekde koupit prechodky na senzory kdybych chtel dat fl.do otvoru kde byli pred fl.?diky Nebo taky zde: http://www.tssgroup.cz/produkty/prislusenstvi-k-parkovacim-senzorum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.