Josiph Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak se zeptám zde - Mám OII před faceliftem, edition 100 s předními senzory. Sehnal jsem si RS přední nárazník a čidla mi tam nepasují, RS nárazník má menší otvory. Nevíte jak to řešit? Zda-li se dají vyměnit jen ty držáky, nebo musím kupovat nové čidla?Díky, Josef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Zvětši díry na požadovaný průměr stupňovým vrtákem a máš to.. jinak výměna čidel držáků a kabeláže nebo konektorů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Zdravím, mám dotaz, co vše je potřeba za materiál a kolik +- stojí dodělání zadních senzorů v bílé barvě s napojením na Bolero na Octavii II FL RS, 2.0TSi 2011 a jak je to časově náročné? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Na kolik by vyšlo PLA i s prací? - mám FL Combi L&K MR2011 7°DSG, přední i zadní parkováky, Columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fastet Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 otazka kupil som octaviu 2 a zadne parkovacky mi tusim aj sem tam pipli no po lepsej skuske pri cuvani k inemu auto som nepocul ziadny zvuk je mozne ze som ich niekde vypol ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Koukni do nastavení, je tam možnost nastavení jakej zvuk to bude vydávat a taky jak hlasitě, tak jestli to nemáš stažený na minimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fastet Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) pozriem na to este ale pri rezerve mam jednotku na parkovacie ... no a podotlacal som kably a funguje to asi sa uvolnili .. hmm asi tam strieknem nejaky kontakt sprej Editováno: 18. Září 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek - pravidla fora to nedovolují! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fastet Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 ano ano podotlacal som kably a vsetko funguje ... musim tam este streknut kontakt sprej dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 nevite v cem by mohl bejt problém?Je to na octavii před f . občas jdou občas nejdou .zde je odkaz : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Na diag s tim a otestovat cidla, muze byt spatne jedno cidlo (horsi citlivost) a uz to muze byt spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 A proto to tak blbne. Nekdy je to normlani. Ale prijde mi, ze ukazujou jen ty dva krajni jak je na videu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Grafika radia tak ukazuje. Staci treba vlhkost ktera se dostane do cidla. Stara cidla jsou zalita dogumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Pokud by bylo nejake vadne tak ti to nebude ukazovat vubec. Parkal ti jen dlouze pipne a konec. Podle mne mas v nekterem cidle vlhkost. Dej kcidlum ucho a poslouchej jestli v nich lupe. Pokud ano jsou v pohode. Pokud ne jde do kytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 (editace) Takze ukazuje to spravne? Zase kdyby bylo v coudu tak by neukazovalo vubec ne? Jak si psal ne? Editováno: 4. Říjen 2015, autor: tomas89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Grafika je spravna ty dva jakoby trojuhelniky. Az na novych radijich to ukazuje kazde cidlo zvlast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Tak vsechny cidla cvakaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Az to bude blbnout tak diagnostiku a zmerit je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Krom cidel. Kde by jinde mohl bejt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Kubálek Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Obracím se na Vás znalce s dotazem, předělával jsem před FL na FL a chci vyměnit zadní čidla, stačí jen vyměnit konektory k čidlům a nebo si nebude jednotka s novými čidly rozumnět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Kabelaz face cidel ma jine zapojeni. Levneji te vyjde vymenit cely svazek od cidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Kubálek Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 A jednotka bude teda OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Starou jednotku můžeš nechat ale nebude ti ukazovat na columbusu nebo boleru, jinak vyměň i tu a přepoj kabeláž a natáhni nový can. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.x Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 čau nevíte někdo jak dostat nastavení PDC frekvence a hlasitost položka assistance/PDC do nastavení maxidotu jedná se o bílej maxidot a face PDC jednotka 1Z0919475E nebo to lze až na novějších budíkách děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx75 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Pokud by bylo nejake vadne tak ti to nebude ukazovat vubec. Parkal ti jen dlouze pipne a konec. Podle mne mas v nekterem cidle vlhkost. Dej kcidlum ucho a poslouchej jestli v nich lupe. Pokud ano jsou v pohode. Pokud ne jde do kytek. Ahoj,nechci otravovat,ale chci se zeptat,než navštívím servis. Ty popisuješ chybu, park.senzorů, přesně co se stalo mne.Po zařazení zpátečky se ozve cca 3sek.signál a pak nic,na rádiu není vidět auto a senzory neukazují nic.Myslíš, že by to teda mohlo být vadným senzorem? děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ano bud to udelej poslechem nebo diag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.