jaydoo Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Neda sa nastavit niečo také, aby sa predne parkovky aktivovali aj bez toho, aby bolo nutne zaradiť spiatočku ? Niekedy je situácia, keď nepotrebujem cúvať, iba sa priblížiť predkom k prekážke. A ked chcem, aby mi snímal predok, musím bud zaradiť spaitočku, alebo stlačiť tlačítko. Minule som mal požičaný RangeRover, a tam to bolo automaticky. Asi podlľa rýclosti, neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Tak to by to řvalo pořád v každé koloně, to je přeci hloupost, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 V Prostějově není problém namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Neda sa nastavit niečo také, aby sa predne parkovky aktivovali aj bez toho, aby bolo nutne zaradiť spiatočku ? Niekedy je situácia, keď nepotrebujem cúvať, iba sa priblížiť predkom k prekážke. A ked chcem, aby mi snímal predok, musím bud zaradiť spaitočku, alebo stlačiť tlačítko. Minule som mal požičaný RangeRover, a tam to bolo automaticky. Asi podlľa rýclosti, neviem. no zpatecka je tady opruz, ale tlacitko mi prijde idealni reseni... nicmene kazdeho vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 No ved tlacitko tam mam. A na tom RR to bolo v pohode. A v kolone to moc nepipalo, s takym autom som sa netlacil na toho predo mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emf Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) Zdravim,protože jsem nenašel podobné téma tak tady je můj problém.Na O2 kombi Elegance při zařazení zpátečky se vzadu světla rozvítí,auto pípá ale na rádiu AUDIENCE se nezobrazí znak auta takže parkovací asistent nefunguje ..........při vyřazení zpátečky na chvilku znak auta na displeji rádia problikne.Auto je dovoz z DE dle dovozce určitě asistent fungoval,snad prý jen některý senzor ... ...poradí zkušenější kde hledat závadu,diky Roman Editováno: 27. Únor 2011, autor: emf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 diagnostiku a pak se uvidí zkus odpojit baterku možná to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 FLASH autoradia... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manci Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 je tu někdo kdo si je nechával montovat? chci si nechat namontovat zadní, ale nevím jak vyřešit barvení senzorů... mam stříbrno béžovou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 lakuji Motip spreii co dělají orig, odstíny a až na jeden případ bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
il-capo Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Zdar pánové, nevíte prosím Vás kde by se teda daly sehnat originál přední parkovací senzory na OII Facelift aby mi to fungovalo na Boleru? Díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Podívej se do sekce bazar,tam určitě jsou v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 ahoj všichni, prosím o radu, potrebuji se dostat k RJ zadních parkovacích senzoru a nevím jak dostat dolu ten tapec v kufru, mám OII combi s dvojitou podlohou, mohl by mi sem prosím někdo hodit návod jak na to. Predem vsem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKO Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Zdravím dneska jsem si si dovezl OII a dělá mi přesně to stejné. Dá se to nějak vlastními silami vyřešit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 da se to vysvetlit uplne jednoduse,odeslo cidlo!!!stejny problem jsem resil a pri zarazeni zpatecky to ma pipnout,a me to pipalo nejak divne,postrikat vodou cidla a ktere nebude praskat tak Ko. samozdrejmne dat k tomu ucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKO Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Ahoj tak jsem včera umýval auto a zkoušel poslouchat čidla jesli praskaj.A praskaly včechy z toho jsem usoudil,že jsou ok. Tak jsem ještě jen tak ze zajímavosti vyzkoušel odpojit tu baterku a po zapojení PDC funguje bez problému. Zajímavý..... Díky za rady moc mi to pomohlo a ušetřilo prachy za servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strogas Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Zdravím všechny,mám sice yetíka,ale zapojení asi bude stejný.Namontoval jsem předo zadní park. senzory a přebývá mi pár kablíků. 1. okrový konektor -kablíky:bílý,modrý-zelený,modrý-šedý,2x hnědý 2.konektor černý-kablíky:modrý,modrý-hnědý 3.2x hnědý,modro-šedý 4.oranžovo-hnědý,oranžovo-černý 5.černo-fialový Nemá někdo ponětí kam s nimi (vtipálci neraďtě ustřihnout),případně by stačilo schéma.Moc dík.Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 při vyměně zadních je nutné sundávat nárazník? těž jeden nebo dva zlobí a kvuli tomu nejdou i prední toje pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Zdravím, dostal se mi do ruky parkal s označením 1Z0 919 283 B, chtěl jsem se zeptat zda jej nacpu do O2 z roku 2006, podle el. schématu (r.v.2005) mi nesedí barevné označení kabeláže. Děkuji za info, a pokud to tu někde už bylo rozebrané tak se omlouvám že jsem to nenašel a jsem lopata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Tak jsem to nakonec risknul a nainstaloval. Po cca 5h je parkal nainstalovan a alape aniz bych musel na VAG. Jen bylo treba dopinovat vyvod na pojistku 11 a pojistku 18 dodelat uplne. CAN jsem napojil na RJ na cast G pin 7 a 8. Jinak bych chtel podekovat za prinos fora. Zdarec vseci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Ahoj, je tu nekdo z ustecka, mostecka, kdo je schopem mi dodelat zadni parkovaci asistent (origo, zobrazeni na autoradiu Stream) na OII model 2008?? Dekuji mnohokrat za kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2774 Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Zdravím všechny,mám sice yetíka,ale zapojení asi bude stejný.Namontoval jsem předo zadní park. senzory a přebývá mi pár kablíků. 1. okrový konektor -kablíky:bílý,modrý-zelený,modrý-šedý,2x hnědý 2.konektor černý-kablíky:modrý,modrý-hnědý 3.2x hnědý,modro-šedý 4.oranžovo-hnědý,oranžovo-černý 5.černo-fialový Nemá někdo ponětí kam s nimi (vtipálci neraďtě ustřihnout),případně by stačilo schéma.Moc dík.Radek Ahoj, vypadá to, že to asi bude všetko stejné. Ja som si to montoval na OII 2005, ak si pamatuju, tak hnedý je vždy kostra, čierna/fialová je 12V od poistky (ja ju mám ako 18), modrá/šedá je osvetlenie tlačítka parkasitenta, konektor s káblíkmi modrý a modro/hnadá je na bzučiak predných čidieľ, ten okrový konektor podľa počtov káblíkov mi sedí na konektor tlačítka predných snímačov, ktorý má byť v strednom paneli. Ten oranžovo/hnedý je CAN L komfort, oroanžovo/čierný je CAN H komfort, ale s tými mám problém, lebo neviem presne kde ich zapojiť (ale ako tu prechádzam ostatné riadky tak asi priamo na ŘJ centrální elektriky pin 7 a 8. Keď som ich zapojil priamo ku Gateway na pin 5 a 15 nefunguje mi to). Ak si to už rozchodil, poraď kam tie dva oranžové zapojiť, prípadne čo ešte cez VAg urobiť, aby to fungovalo. A akú máš ŘJ? Ja mám 1Z0 919 475 C (Valeo). Dík za odpoveď a aj všetkým ktorí mi poradia a dosiaľ tu na fóre poradili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Víte někdo, jakej je rozdíl mezi senzory 3C0 919 275 S a 4H0 919 275 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanPaja Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Ahoj Chtěl bych všechny tady poprosit o radu. Kamarád si koupil Tažný od Westfalie na Octávii 2 (1,9TDi, r.v 2006, sedan, parkovací asistent) je k tomu i malá řídící jednotka... Má to zapojený od ŘJ k zásuvce a pak vedou kabely do předu pod volatn, ale nevíme kam co připojit. V návodu od výrobce je to volně přeložený z DE a moc to nedává smysl :-( kdyby se v tom někdo vyznal nebo ste sem napsali kontakt na někoho kdo poradí, byl bych moc vděčnej- auto mu stojí rozebraný v garáži. Předem moc děkuju Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 jestli mužu doporučit, tak to svěr nějakému odborníkovi tady z fora... kluci už budou vědět co a jak... MartinRS, Vaša, Rolbař, Cosby, ......... záleží dle lokality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.