medved 1 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 chci se zeptat někoho kdo to mu rozumí akorát jsem se vrátil z restaurace a kamarád mi tam řek že si nechal namontovat parkováky na zadek ale neoriginální a že mu jdou jenom když nemá nastartovaní auto je pravda že má passata r.v.2007 combi ale je to podobný jako octávka 2 combi a tu mám zase já oba máme motor 2.0 TDI a převodovku DSG tak sem mu řek že se zeptám u nás na foru tak Vás prosím o radu předem dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Vypadá to, že pivo šmakovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 má to asi blbě zapojené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAVAN Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Zdravim panove, potrebuju poradit ,na začatku bzučak po zarazeni spatečky vydaval chraplavi zvuky pak mně to přestalo fungovat a nic nezobrazovalo na radiu ,metodom nastrikani vody na parkovaci čidlo sem zjistil že mam nefunkčni čidlo tak sem ho vyměnil a nic ,nejdeto to.Tak tetko nevim jesli mam jet na diagnostiku a vymazat chybu nebo je to něčim jinim ,nemněl něgdo takový broblem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzahradek Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 ahoj, dají se udělat parkováky od ŠO tour trumf combi 10/2011 do autorádia Swing, kdo to umí dejte mi vědět nebo jde koupit vše potřebné k tomu (teda jestli to vůbec zapojím sám) (nebo to dám do servisu, stejně chci nechat nastříkat ještě do barvy zrcátka kliky a lišty tak by to možna přimontovali) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polygraf Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 ahojte, bolo tu niekde link v pdf na modrom RS octavii na montaz senzoru, nemate ho niketo. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Ahojte ...Chcel by som sa spytat , uistit ci som spravne napojil PA FL na Getaway can L pin č.6 a can H pin.16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Je zde někdo, kdo je schopen za rozumnější peníze než aut. servis dodat a provézt montáž orig. park. senzorů do Oct. 2, r.v. 2006? v Prostějově není problém Zdravim panove, potrebuju poradit ,na začatku bzučak po zarazeni spatečky vydaval chraplavi zvuky pak mně to přestalo fungovat a nic nezobrazovalo na radiu ,metodom nastrikani vody na parkovaci čidlo sem zjistil že mam nefunkčni čidlo tak sem ho vyměnil a nic ,nejdeto to.Tak tetko nevim jesli mam jet na diagnostiku a vymazat chybu nebo je to něčim jinim ,nemněl něgdo takový broblem. občas bzučáky odchází, nejlépe na diagnostiku ta napíše kde je problém Ahojte ...Chcel by som sa spytat , uistit ci som spravne napojil PA FL na Getaway can L pin č.6 a can H pin.16 je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Chlapi kde se nachazi park jednotka v octavie 2 combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 U levého zadního podběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Díky a ještě rychlý dotaz diagnostika vyhodnotila chybu senzoru zkrat na kostre co s tim. Jsem laik dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 vyměnit, zkontrolovat kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olda99 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Může mi prosím někdo potvrdit jestli je možné na O SCOUTA MR 2012 bez problémů se signalizací nefunkční žárovky (přívod připojený na zpátečku) domontovat neoriginální parkovací senzory, případně i poradit konkrétní typ těchto senzorů. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZK Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Může mi někdo poradit jak zesílit zvuk v repro park.as.zadní.Dělal jsem to přes VAG,přizpůsobení,kanal 1,2,zvuk nastavím na hodnotu 9,testovat,uložit a po vypnutí klíčku a zapnutí tam mám zase hodnotu 4 a tak to šlo celé odpoledne.Vše je orig.z výroby FL 2009,jen auto mělo 2 měsíce odpojenou aku.Před tím vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 mělo by to normálně jít máš ofiko VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZK Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Vag mám ofic.poslední verzi 10.6.5.,kabl Hex-can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Zku anglickou verzi 11.11.1 Pokus máš ofic, není to problém. Nezapomeň vždy uložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZK Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Zku anglickou verzi 11.11.1 Pokus máš ofic, není to problém. Nezapomeň vždy uložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZK Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Dnes jsem opět udělal 5 pokusu se stejným výsledkem,po vypnutí klíče tam opět skočí 4,jediné co mě napadá, že ř.j. nedrží pamět,ale co dál,schéma které jsem našel má v konektoru ř.j. 7 drátu a já jich tam mám 6,je tam pouze 15/54,sv.30 tam není a ani nemohla být s autem nikdo nic nedělal. Help . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 OII FL sv 30 nemé jen 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago82 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Zdravim Koupil jsem pred 1,5 rokem oktavku 2, nefungoval ji original zadni parkovaci asistent, puvodni majitel rikal, ze je jen spatny reprak, ale i po vymene repraku se nic nezmenilo. Diagnostika od znameho nehlasila vubec nic. Neresil jsem to. Ale jak ted zacalo poradne prituhovat tak se asistent sam od sebe rozjel a pekne ukazuje na autoradiu, pípá a podobne. Nevite cim to muze byt? Predem diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Zdravím, tak jsem k narozeninám dostal dárek - parkovací senzory (resp. peníze na ně). Potřebuji někoho, kdo mi tam parkovací senzory namontuje a kompletně zprovozní (O2 r.v. 2010, maxidot, columbus). Zatím ještě nevím, jestli předo-zadní nebo jen zadní. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 napiš odkud jsi. .je tady dost šikovných lidí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birkin Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Zdravím, vlastním OII 2005 se Streamem, bohužel při zařazení zpátečky se ozve asi 3s dlouhé pípnutí a senzory neragují, po vyřazení zpátečky na rádiu problikne obrázek auta, kde hledat problém jako první? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrbx Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 (editace) Prosím poraďte, Dnes sem na mojí O2 před FL 1.9TDi při couvání zjistil ze mi nefungují couvací senzory. Při zařazení zpátečky mi senzory jen probliknou na radiu a nic. Couvací světla svítí normálně jak maj. Nevíte mají senzory ještě zvláštní čidlo při zařazení zpátečky? Editováno: 13. Březen 2012, autor: hrbx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.