Přejít na obsah

odhlučnění kapoty

Píst

Doporučené příspěvky

Zdařec Chlapy, chtěl bych se zeptat na vnitřní obložení kapoty. Můj kamarád má na TDi takovou látkovou výstelku na odhlučnění.,zřejmě origo. Já mám jen holý plech. Jak to je? Montuje se standartně nebo je za příplatek? Popřípadě v jaké cenové relaci se tak pohybuje. Díky za odpovědi. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže si odpovím sím, na TDi se dělá originální tlumící látka ze vnitřku kapoty. Protože jsem o víkendu z vrakáče jednu sehnal za 200, už poradit nepotřebuji. Kapota je sice o poznání "težší", ale už tak tichý motor jako je 1.6 74kw se ještě více utišil a o to mi šlo. B)

Odkaz ke komentáři

No, já to nevážil, subjektivně mi připadá ta kapota těžší o 2-3kg, ale vážně odhaduju. Tižší je to rozhodně z venku, to je pohodička, v interiéru mi hladina hluku připadá téměř stejná. -_-

Diky, tak to je snesitelny, to uvezu ;) Mne osobne to zvenku ani nejak neva, ale vevnitr je kazdej decibelik dobrej, kor pri jizde. Ale u Octy to stejne hluci hlavne od kol. Ted vaham, co nacpat do dveri a pod koberce, jestli jen Miralon nebo neco takovyho :)

Odkaz ke komentáři

Budu dělat kompletní odhlučnění dělící stěny zevnitř,tedy pokud to půjde,ale moc šancí tomu nedávm,je tam topení atd a to se mi zhazovat nechce,každopádně palubovka,koberec atd.půjde ven a nacpu tam co půjde.Kdy to bude nevím,až se k tomu dostanu.Foto potom hodím.

Odkaz ke komentáři

Budu dělat kompletní odhlučnění dělící stěny zevnitř,tedy pokud to půjde,ale moc šancí tomu nedávm,je tam topení atd a to se mi zhazovat nechce,každopádně palubovka,koberec atd.půjde ven a nacpu tam co půjde.Kdy to bude nevím,až se k tomu dostanu.Foto potom hodím.

Přesně to jsem kdysi dělal u Feldy a poižil jsem k tomu právě výše uvedenou Mikru, bereme přímo od nich, jsou schopni dodat metrovou šířku a délku dle libosti, pak jen udělat šablony a stříhat většíma nůžkama, kraje-boky přetřít lakem kvůli roztřepení, je to "samolepka".

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...
  • o 1 měsíc později...

Asi to už lidi přestává bavit to pořád psát dokola. Už se to tu několkrát probíralo, i porovnávání jestli to má cenu nebo ne. A kdo to koupit? To je snad jednoduché, vrakoviště, servis Škoda, prodejny náhradních dílů. Pokud neorigo, tak třeba od firmy Micra. Když prohledáš fórum, najdeš tady dost informací a věřím, že jí i v bazaru někdo bude prodávat. ;)

Odkaz ke komentáři

Chlapi, nebuďte tak protivní. Kolega se ptá, kde to sehnat a vy mu poradíte kde má hledat. To není odpověď na jeho otázku. Mě by to třeba taky zajímalo a hledám a hledám a zatím nic. Tak snad najdu a hodím tady kolegovi link, ať mu pomůžu. Když už mu teda nikdo nepomůže.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, nebuďte tak protivní. Kolega se ptá, kde to sehnat a vy mu poradíte kde má hledat. To není odpověď na jeho otázku. Mě by to třeba taky zajímalo a hledám a hledám a zatím nic. Tak snad najdu a hodím tady kolegovi link, ať mu pomůžu. Když už mu teda nikdo nepomůže.

Tak tohle je asi na mě co, když nikdo jinej sem nic nepsal a docela by mě zajímalo, co jsem napsal špatného. Napsal jsem mu, kde tu věcičku sežene a i jaká je možná náhrada. A o tom rozdílu se tady opravdu dá něco najít, já to zkusil a na první pokus mi vyjelo tohle - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9A%C3%82%C2%ADl

Tak fakt nevím , co jsem udělal špatně :feve:

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je asi na mě co, když nikdo jinej sem nic nepsal a docela by mě zajímalo, co jsem napsal špatného. Napsal jsem mu, kde tu věcičku sežene a i jaká je možná náhrada. A o tom rozdílu se tady opravdu dá něco najít, já to zkusil a na první pokus mi vyjelo tohle - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9A%C3%82%C2%ADl

Tak fakt nevím , co jsem udělal špatně :feve:

Hoši v klidu!!KaJe nic jsi neudělal špatně ba právě jsi mě nakopl kde to mám vlasně hledat a pomocí vyhledávače jsem i něco málo našel. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Hoši v klidu!!KaJe nic jsi neudělal špatně ba právě jsi mě nakopl kde to mám vlasně hledat a pomocí vyhledávače jsem i něco málo našel. :palec2:

Zdárek.Vincler,ja to mám a nie je žiadný rozdiel.Zbytočne vyhodené peniaze,nakoľko ta 1,6- ka je tichá aj bez tej sady.

Odkaz ke komentáři

No ja som to zobral z policajnej octaviie TDI,kde je ta vlozka normalne, u benzinu sa nedava a davam to iba na zimu pretoze ak popojazdievam a necham stat motor pol hodinu,alebo viac a vratim sa a idem dalej aby bol motor este teply v lete to tam nemam,zbytocne viac tepla a rozdiel medzi tym ci je tam,alebo nie na odhlucnenie nie je ziadeny.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...