telkom Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Bejt tebou,spíš to opravím. Ta oprava nebývá složitá. Hnijou draty v tom plastovym husím krku,kousek za konektorem toho snímače na vaně. Dost často to však na první pohled není vidět. Je třeba to pečlivě zkontrolovat. Někdy je schnilej jen ten drát v bužírce a bužírka je zdravá. Když však protáhneš drát mezi prstama,ucítíš jak je ve vnitř nabubřelej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 V 5. 8. 2019 na 14:43, Petrkiller napsal: Neví někdo jestli jde nakódovat na Octavii 2 před FL, zapnutí mlhovek společně s dálkovými světly a vypnutí při vypnutí dálkových? Jde mě o to, zda to jde překódovat pouze vagem a nemusím tahat dráty. Nikde jsem to nenašel. :/ Mám Ameriku, denni svícení mlhovkami. To se při 140km/h automaticky světla přepnou na xenony? Děkuji Mě se povedlo jen aktivovat funkci vypnutí mlhovek při zapnutí dálkových světel. to zapnutí mlhovky + dálkové umí až FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stipemen Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 V 30. 8. 2019 na 13:40, telkom napsal: Bejt tebou,spíš to opravím. Ta oprava nebývá složitá. Hnijou draty v tom plastovym husím krku,kousek za konektorem toho snímače na vaně. Dost často to však na první pohled není vidět. Je třeba to pečlivě zkontrolovat. Někdy je schnilej jen ten drát v bužírce a bužírka je zdravá. Když však protáhneš drát mezi prstama,ucítíš jak je ve vnitř nabubřelej. Dobře, zkusím na to ještě mrknout. Každopádně děkuji za radu. Právě že ta bužírka vypadá pohledově ok, ale jak je to uvnitř s drátama, na to jsem se nedíval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Ahoj, chtěl jsem na své O2 FL zkalibrovat měření spotřeby paliva, protože mi ukazuje nižší hodnoty (cca o 0.6l/100km), než je reálná spotřeba. Narazil jsem ale hned na začátku. Hodnotu nelze změnit, chce to kód. Neznáte ho někdo ? Zkoušel jsem hledat, ale nějak se nedaří. Jel jsem podle tohoto návodu... https://www.youtube.com/watch?v=9FY-rFQ0Zfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdk Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Ahoj. Jak ve VAGu zapnu položku v menu palubního PC "Dodatečný objem k načerpání"? U kámoše auta jsem jí našel v položkách přizpůsobit a zobrazuje se ale u mě je šedivá že nelze zapnout. O2 Fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Efendy. Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Ahoj, mám dotaz ohledně topení. V předchozí oktávce jsem měl nastaveno: Dám topení na max. (foukání na přední sklo) a pak zmačknu auto tak se atomaticky sníží teplota na 22C. U nového auta to nefunguje (je to sice pašík ale to by mělo být asi stajné) Dá se to někda nastavit přes VCDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Ahoj, netušíte, kde bych mohl nastavit v Octavii 2 FL velikost brzdových kotoučů ? Měnil jsem z 288 za 312. Rád bych to ještě dokódoval... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 paci sa https://forum.skodahome.cz/topic/148710-k%C3%B3dovanie-ve%C4%BEkosti-b%C5%95zd-vcds/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 V 24. 9. 2019 na 23:06, Zdk napsal: Ahoj. Jak ve VAGu zapnu položku v menu palubního PC "Dodatečný objem k načerpání"? U kámoše auta jsem jí našel v položkách přizpůsobit a zobrazuje se ale u mě je šedivá že nelze zapnout. O2 Fl podporuju to budiky po roku 2012, alebo sa musi naflashovat novsi sw a to je dost problem, neda sa to spravit cez vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 V 31. 8. 2019 na 13:02, Alias116 napsal: Mě se povedlo jen aktivovat funkci vypnutí mlhovek při zapnutí dálkových světel. to zapnutí mlhovky + dálkové umí až FL. ahoj, ako sa da nakodovat pri dialkovych zapnutie hmloviek? vdaka na OII FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejkus Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 (editace) Ahoj. Najde se někdo, kdo by poradil? Mám O2 FL, 1,6 TDI CR r.v. 2011. Nechal jsem tam dnes doinstalovat Columbuse namísto Swingu pár kodovacích úprav, ovšem něco nešlo tomu elektrikáři nakodovat. Ačkoliv mi ty dialogy na VCDS ukázal a zaškrtnuté to měl, asi to nebylo všechno. Povedlo se mu: - Přizpůsobení cyklů blikačů - 5 cyklů bliknutí - Aktivace výstražných blikačů při prudkém brzdění - Aktivace servisního menu navigace columbus - Aktivace funkce COORNER – přisvícení mlhovek do zatáček - Aktivace předních mlhovek při couvání vozidla - Aktivace obou zadních mlhovek Nepovedlo se mu: - automatické zapínání předních mlhovek, když rozsvítím dálková světla - sklopení pravého zrcátka, když zařadím zpátečku Nevíte někdo, jak na to? To jsou zrovna funkce, které bych chtěl. U toho zrcátka nevím, jaká výbava je pro to potřebná ... Další co nefunguje - A TO MĚ ŠTVE ZE VŠEHO NEJVÍCE - tak při přehrávání hudby přes BTH z telefonu hudba na kolumbusu hraje, ale nejde ovládat přehrávání a nepíše se, jaká písnička hraje a taky nejde ovládat posun skladeb na multifunkčním volantu (obrázek obr0.jpg). Pokud ťuknu na dotykáči vpravo na ikonu BTH, tak se najednou zobrazí vše, vteřiny běží, názvy písní, alba, interpreta jsou vidět, i přepínání písniček je funkční (obr1.jpg) ... jenom zvuk není slyšet, což je hrací strojek dost podstatná závada. Pokud na této obrazovce ťuknu na tlačítko VÝBĚR, a na další obrazovce (obr2.jpg) opatrně 1x ťuknu na rámeček BT-Audio, tak se to vrátí do výchozí pozice - hraje, ale nezobrazuje. Na předchozím swingu tlačítka na multifunkčním volantu nefungovala, a písničky to nezobrazovalo, ale to proto, že to rádio neumělo zobrazit. Nevíte někdo co s tím? To streamování hudby jsem testoval z Samsung Galaxy S10 (anroid 10), Samsung Galaxy S7 (android 8), Huawei P30 Pro (android 10) a dceřiného LG G4 (android 6) ... odtut ty písničky z fotek níže ... ty nejsou moje ... :-) Kódování jednotky: Addresa 09: Centrální elektrika Labely: SVO\1K0-937-08x-09.clb Objednací číslo řídící jednoky: 1K0 937 087 R HW: 1K0 937 087 R Systém a/nebo verze: BCM PQ35 H+ 110 0651 Kódování: 40000AB8A87BF19040080080110081E5470000AE524D81605C8540200040 VCID: 40D8B2CD7A8DD5D7DED-8014 Nenalezena žádná chyba. Editováno: 25. Duben 2020, autor: fejkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Ahoj, ty mlhovky jdou aktivovat i přes Caristu. Co se týká zrcátka, tak musíš mít sedačky s pamětí, jinak to nejde. Zrcátka nemají vlastní paměť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejkus Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 V 2. 4. 2020 na 7:34, jan.machalik napsal: Ahoj, ty mlhovky jdou aktivovat i přes Caristu. Co se týká zrcátka, tak musíš mít sedačky s pamětí, jinak to nejde. Zrcátka nemají vlastní paměť.. Ani v CARISTě to nejde zapnout. V té Caristě je vůbec taková chudší nabídka toho, co to umí, ale co by člověk chtěl za pětikilo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balki92 Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Zdravím, kódoval jsem na svém Octavii 2 po faceliftu a někde jsem musel špatně zakřižkovat, teď mi nesvítí denní svícení a nemohu to dát zpátky. Tak jestli někdo neví co má byt zakřižkovane a co ne. Tady je muj kod: 40180ABCA0050CB840100008500089A4409100AE520D8960DBC440040040 Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi96 Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Zdravím, pročetl jsem fóra ale stejně jsem se odpovědi nenašel. Zapl jsem si přes vcds coming home a leaving home. Světelný sensor nemám, v maxidotu mám obě funkce aktivované a coming funguje, leaving však ne. Nevíte, jestli se ještě někde něco musí udělat? Další věc je, taková kravinka ale u známého jsem viděl na maxidotu u předFl něco jako uvítací logo? Nevíte, jak ho tam dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Leaving home ti bez senzoru nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekManour Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 Zdravím, mám prosbu. Bylo by možné úprava Gateway jednotky u OII 2004 ( syn by chtěl měnit radio Stream za jiné a má obavy z vybíjení bat ). Nebo je nutná výměna za z FL ? Stávající: Adresa 19: CAN Gateway Labely:. SVO\1K0-907-530-V2.clb Řídící jednotka SW: 1K0 907 530 K HW: 1K0 907 951 Díl: J533__Gateway H08 0178 Revize: H08 Seriové číslo: 2100104211087B Kódování: 3D3F4B4007001302 Dílna #: WSC 41921 107 96035 VCID: 2F6DA6BBBE1D45370F-807A Díky za odpověd Marek Maňour ( Plzeň-jih ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 Výměna není nutná, tahle jednotka je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 pokud dá face rádio tak s touto jednotkou bude vybíjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 Sám ji mám a CAN BUS se uspí a baterie se nevybíjí. Tahle kombinace HW a SW je v pořádku. Je to nejstarší kompatibilní jednotka, kterou není nutno přehrávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan86 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak odkodavat kontrolu brzdového obložení. Pravdepodobně mám nekde přerušený kabel, proto mě to pořád hlasí a už to nechci dál řešit. Pridal jsem par obrazku z vagu. Uplně jsem to nepochopil na jakou hotnotu mám parametr přesat. Můžete mi poradit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 0002001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kubíček Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Zdravím nejde mi nastavovat webasto na Maxidot.Zmizela nabídka.Není někdo ochotný z okolí Rychnova nad Kněžnou to znavu nastavit.Mam OII před face l&k.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 V 3. 3. 2020 na 15:51, cayc napsal: ahoj, ako sa da nakodovat pri dialkovych zapnutie hmloviek? vdaka na OII FL vše najdete zde https://forum.skodahome.cz/topic/135221-vag-com-kodovani-octavia-ii-facelift/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kubíček Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Ahoj dají se nakodovat na living home parkovačky místo potkávacích,xenony zbytečně trpí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.