ondys Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Mlhovky místo xenonu ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kubíček Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Poradíš mi kodování ma ty mlhovky.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Já to mám v Byte 17 Bit 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kubíček Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Mám před Fl a pod bytem 17 to nemám,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Zdravím. Aké sú výhody zmeny kódovania v ABS jednotke týchto 2 funkcií? Brake assistant Brake booster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
briisk5054 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Ahoj chlapi potřeboval bych poradit. Hledám fachmana z jižních Čech, nejlepe Písecko kteří by dokodoval na boleru OII aux? Původně bylo rádio swing. Díky všem za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Při nejhorším můžu v Plzni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
briisk5054 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Že bych si udělal výlet do Plzně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 před 28 minutami, briisk5054 napsal: Ahoj chlapi potřeboval bych poradit. Hledám fachmana z jižních Čech, nejlepe Písecko kteří by dokodoval na boleru OII aux? Původně bylo rádio swing. Díky všem za tip Ahoj není problém za 14 dní tam jedu,přes písek na jih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
briisk5054 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 To by bylo super a mohli bychom se nějak domluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
briisk5054 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 před 9 minutami, jtfcobra napsal: Ahoj není problém za 14 dní tam jedu,přes písek na jih To by bylo super a mohli bychom se nějak domluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Zdravím.Chlapci a děvčata jde na o2 fl zapnout zadní světla společně s denním svícením?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kittan Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 V 19. 7. 2007 na 14:16, KRYSIMLADE napsal: V ramci diagnostiky rizeni, kde udajne je mozne na O2 nastavit ,,tuhost,, posilovace rizeni jsem pomoci VAG COM nasel RJ ktera udajne ma toto nastarosti. Je to modul 44 PRIZPUSOBENI Tam je to byte 01 v nem jsou hodnoty. melo by se dat zmenit od 1 do 5 pricemz 5 je nelheci rizeni a 1 nejtuzsi. Vem si lajcky jak tuhy volant je v klidu a jak lehky je po nastartovani kdyz se aktivuje posilovac. Touto hodnotou pak regulujes tuhost rizeni pri jizde. Nevim jak vice to lajcky popsat. Pak jsem provedl test jaka sila pusobi pri dotyku rizeni a lehounkem pootoceni na jednu ci druhou stranu. Nevim zda-li hodnota odporu rizeni je relevantni ale pri pouhem letmem dotyku je to sila 0.125Nm Lze pote sledovat jak to defakto probiha kdyz kroutis a jedes. Atd Atd... Umi to nekdo lepe popsat ??? o))) nazdarek dá sa tá tuhosť nastaviť aj na Octavii 2 fl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koax12 Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Prosím o radu jak nakodovat tlačítko na multifunkčním volantu , aby my spustilo hlasové ovládání na rádiu Columbus. Octavia 2 fl 2009. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 (editace) Ahoj, je tu někdo z moravskoslezského kraje, kdo umí dokodovat bsg jednotku? Editováno: 13. Září 2021, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Prostějov není až tak daleko, Vaša. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubceko Vloženo 15. Září 2021 Sdílet Vloženo 15. Září 2021 Ahoj, byl by prosím někdo ochotný mi zkontrolovat zdrojový kód? Mám jednotku 3C0 937 049 AJ a mám zaplé denní přes mlhy zároveň jsem si chtěl zapnout corner, ale ten nefunguje jdou tyto fce spojit? Je mi jasné že na auto to nepojede když mlhovky svítí, ale myslel jsme si že když ručně zapnu normal světla že mlhovky budou přisvicovat. Díky za rady :) F98A8F130004011943110D000000000000197F0664000008000000000000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alek007 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 (editace) Zdravím kluci. Je tu prosím někdo ,kdo by mi byl schopen říct podle VIN kodovani pro ABS jednotku? Popřípadě i jednotku Airbagu. Dost by mi to pomohlo. VIN: TMBHJ61Z9B2148865 Díky moc Aleš Editováno: 4. Únor 2022, autor: Alek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 (editace) Ahoj, dve otazky. 1. Da se u O2 FL nastavit, aby sly zrcatka sklapet pomoci kolecka u ridice bez omezeni rychlosti ? (default je tusim 15km/h, pokud se jede rychleji, zrcatka se nesklopi) 2. Da se nastavit , ze se parkovaci kamera nevypne pri prerazeni ze zpatecky na jednicku ? (VW kamera + Columbus) Pokud to lze, muzete napsat kodovani ?:) Díky Editováno: 23. Červen 2022, autor: jan.machalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 16. leden 2023 Sdílet Vloženo 16. leden 2023 Poradite prosim kde najdu zapnuti zadnich svetel pri dennim sviceni? O2 FL 2011. Od 2013 a novejsi neni problem… diky😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 Musíš upravit parametrizaci světel - úprava paměti, nejde přes kódování ani přizpůsobení, je třeba nástroj, který tuto funkci umožňuje, například ODIS tuto funkci má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Vloženo 5. Duben 2024 Sdílet Vloženo 5. Duben 2024 Blbost, denní svícení na O2 FL rv 2009 se zadními a osvětlením spz v pozici vypínače na AUTO (pokud je denní světlo když máš čidlo světel na okně) funguje jen je potřeba si nastavit jednu hodnotu buď skandinávie nebo nebo amerika tuiším, že zrovan u té skandinávie svítí jak přední tak zadní + je potřeba si nastavit denní svícení mlhovkama a vypnout svícená perma hlavními světlomety H7/Xenon, respektive tak jsem to nastavoval a funguje. POkud nechám vypínač v poloze 0/vypnutý po otočení klíčku nebo nastartování svítí pouze mlhová světla jako denní svícení prakovačky jsou zhasnuté (teď si nejsem jist musel bych se jít podívat) + zadní světla NEsvítí ani jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasKTM Vloženo 30. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 Viděl jsem teď video kde borec předělal octavii 2 před FL na budíky z FL a měl v menu položku dotankovat. Ja mam FL a položku dotankovat nemam. Poradí někdo jak ji dokodovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.