superfatty Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) spousta lidí ode mě chtěla vyřešit osvětlení RZtky LEDkama a já nevěděl JAK.. tak to za mě udělal Lubinob, děkuju je to fakt easy, zvládne každej za třistašedesát vočí, kdyby se někdo ptal.. Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Hezký Ty ledky do RZtky se daj koupit u tebe superfatty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Na žádost autora topicu promazáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 No toto... ani neviem kde všade mám foto môjho autíčka... Je to fakt jednoduché, síce mi to chvíľu trvalo ale zatiaľ to v pohode funguje... A led-ky samozrejme od superfatty-ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 ten odpor je jen nastrčenej do tí svorkovnice?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jak jsem tam vypozoroval tak jo.. možná by bylo lepší to rozdělat a přichytit ve svorkovnici.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 To tam bolo len na skúšku tak jak je to odfotené, aj keď ja som to tak podobne aj nechal a zatiaľžiadny problém... Bezpečnejšie bude asi prispájkovať ho na tie piny zo svorkovnice, ale keďže auto nemám ešte ani 2 mesiace tak kvôli záruke som to nerobil... A tuším na to uvalím copyright... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Tak udělal jsem to stejně a mě to teda nefunguje......použil jsem stejnej odpor i ledky a mě se to prostě nerosvítí .....Dnes nebylo moc času,ale pozítří mám volno,tak si s tim ještě zkusim pohrát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Karlos: to mi ani neříkej! Já jsem se na to chystal dnes ale časově mio to nevyšlo.Napikaču .Tys to tam dal a vůbec Ti to nesvíti nebo jak se to projevuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Dal jsem tam tu ledku+ten odpor a nerozsvítílo se to,prostě to ani nebliklo.......jak řikám,pozítří na to ještě mrknu,budu mít na to čas.... Dej vědět až to zkušíš ty jak dopadneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Jaky tam davate odpory? A kolika W? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Karlosi a skúšal si tie ledky otočiť?? Lebo u led-iek treba dodržať polaritu ale to asi vieš... Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 No vidiš to jsem nezkoušel je otočit......Možná že ještě zítra se k tomu dostanu,tak vyzkoušim a dám vědět... Koupil jsem ty odpory co použil lubinob ....2W 270 a pak jsem radši vzal i 2W 220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Myslím že ten odpor tam nehraje až takú veľkú rolu, dôležitejšia je W-atáž... A tiež som chcel pôvodne kúpiť 220 ohm, ale také 2W nemali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Tak už taktéž svítim ledkama ......dnes to šlo hned....včera jsem tam tu ledku dal asi fakt obráceně,zvyklej na obyč.žárovky mě ani včera nenapadlo že stačilo jen tu ledku otočit..... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 To som rád že funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Psal jsem to ted i do jiného vlákna...zkoušel jsem to a mě se to rozvíti jen na tři sekundy a pak to zhasne.Proč? Odpor tam je 220 ohm 2W.Nevíte co dělám špatně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 aky je rozmer ziaroviek na osvletneie spz na octavke II prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 37mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvis26 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Prosím o radu. Dnes jsem si měnil osvětlení zadní SPZ od seríových zad ledky bohužel mi to ale nesvítí. Maxi-dot signalizuje poruchu osvětlení! V čem je problém? je to jinou intenzitou odběru proudu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo CZE Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Prosím o radu. Dnes jsem si měnil osvětlení zadní SPZ od seríových zad ledky bohužel mi to ale nesvítí. Maxi-dot signalizuje poruchu osvětlení! V čem je problém? je to jinou intenzitou odběru proudu?? octa, pug 407 a pdoobny auta maji nastavenou hodnotu odberu na obvod, ledky bastej o dost mene jak klasicke zarovky (ucinnost zarovky je par % zybtek je teplo)a maji minimalni odber, proto se hodnota odberu nerovna nastavenemu tak proto to hodi chybu, ale nekdo to snad umi i ocurat, jen nevim kdo, urco se nekdo najde taky jsem nad tim premyslel zlata felda na tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Dává se tam odpor, řešilo se to tu v OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Přesně tak.Je potřeba tam dát zátěž.Pohledám odkaz a dám to sem.Momentik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tady to máš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...6173&st=125 Já to mám taky a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvis26 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tady to máš:http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...6173&st=125 Já to mám taky a funguje to Tak dik draku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.