Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

spousta lidí ode mě chtěla vyřešit osvětlení RZtky LEDkama a já nevěděl JAK.. tak to za mě udělal Lubinob, děkuju :skoda:

je to fakt easy, zvládne každej :palec2:

za třistašedesát vočí, kdyby se někdo ptal..

post-5385-1230233547_thumb.jpg

Upraveno od superfatty

Hezký :palec2:

Ty ledky do RZtky se daj koupit u tebe superfatty???

Na žádost autora topicu promazáno.

No toto... ani neviem kde všade mám foto môjho autíčka...

Je to fakt jednoduché, síce mi to chvíľu trvalo ale zatiaľ to v pohode funguje...

A led-ky samozrejme od superfatty-ho... ;)

ten odpor je jen nastrčenej do tí svorkovnice??

• Autor

jak jsem tam vypozoroval tak jo.. možná by bylo lepší to rozdělat a přichytit ve svorkovnici..

To tam bolo len na skúšku tak jak je to odfotené, aj keď ja som to tak podobne aj nechal a zatiaľžiadny problém...

Bezpečnejšie bude asi prispájkovať ho na tie piny zo svorkovnice, ale keďže auto nemám ešte ani 2 mesiace tak kvôli záruke som to nerobil...

A tuším na to uvalím copyright... lollol

Tak udělal jsem to stejně a mě to teda nefunguje......použil jsem stejnej odpor i ledky a mě se to prostě nerosvítí ;) .....Dnes nebylo moc času,ale pozítří mám volno,tak si s tim ještě zkusim pohrát..

Karlos: to mi ani neříkej! Já jsem se na to chystal dnes ale časově mio to nevyšlo.Napikaču :aggressive: .Tys to tam dal a vůbec Ti to nesvíti nebo jak se to projevuje? :help:

Dal jsem tam tu ledku+ten odpor a nerozsvítílo se to,prostě to ani nebliklo.......jak řikám,pozítří na to ještě mrknu,budu mít na to čas....

Dej vědět až to zkušíš ty jak dopadneš...

Jaky tam davate odpory? A kolika W?

Karlosi a skúšal si tie ledky otočiť?? Lebo u led-iek treba dodržať polaritu ale to asi vieš...

Upraveno od lubinob

No vidiš to jsem nezkoušel je otočit......Možná že ještě zítra se k tomu dostanu,tak vyzkoušim a dám vědět...

Koupil jsem ty odpory co použil lubinob ....2W 270 a pak jsem radši vzal i 2W 220

Myslím že ten odpor tam nehraje až takú veľkú rolu, dôležitejšia je W-atáž...

A tiež som chcel pôvodne kúpiť 220 ohm, ale také 2W nemali...

Tak už taktéž svítim ledkama :palec2: ......dnes to šlo hned....včera jsem tam tu ledku dal asi fakt obráceně,zvyklej na obyč.žárovky mě ani včera nenapadlo že stačilo jen tu ledku otočit..... :) ..

To som rád že funguje... :palec2:

Psal jsem to ted i do jiného vlákna...zkoušel jsem to a mě se to rozvíti jen na tři sekundy a pak to zhasne.Proč? Odpor tam je 220 ohm 2W.Nevíte co dělám špatně??? :help:

• 4 týdny později...

aky je rozmer ziaroviek na osvletneie spz na octavke II prosim

• 2 měsíce později...
  • 1 měsíc později...

Prosím o radu. :help: Dnes jsem si měnil osvětlení zadní SPZ od seríových zad ledky bohužel mi to ale nesvítí. Maxi-dot signalizuje poruchu osvětlení! V čem je problém? je to jinou intenzitou odběru proudu??

Prosím o radu. :help: Dnes jsem si měnil osvětlení zadní SPZ od seríových zad ledky bohužel mi to ale nesvítí. Maxi-dot signalizuje poruchu osvětlení! V čem je problém? je to jinou intenzitou odběru proudu??

octa, pug 407 a pdoobny auta maji nastavenou hodnotu odberu na obvod, ledky bastej o dost mene jak klasicke zarovky (ucinnost zarovky je par % zybtek je teplo)a maji minimalni odber, proto se hodnota odberu nerovna nastavenemu tak proto to hodi chybu, ale nekdo to snad umi i ocurat, jen nevim kdo, urco se nekdo najde :) taky jsem nad tim premyslel :D zlata felda na tohle :D

Dává se tam odpor, řešilo se to tu v OII

Přesně tak.Je potřeba tam dát zátěž.Pohledám odkaz a dám to sem.Momentik.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.