Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

spousta lidí ode mě chtěla vyřešit osvětlení RZtky LEDkama a já nevěděl JAK.. tak to za mě udělal Lubinob, děkuju :skoda:

je to fakt easy, zvládne každej :palec2:

za třistašedesát vočí, kdyby se někdo ptal..

post-5385-1230233547_thumb.jpg

Editováno: , autor: superfatty
Vloženo

No toto... ani neviem kde všade mám foto môjho autíčka...

Je to fakt jednoduché, síce mi to chvíľu trvalo ale zatiaľ to v pohode funguje...

A led-ky samozrejme od superfatty-ho... ;)

Vloženo

To tam bolo len na skúšku tak jak je to odfotené, aj keď ja som to tak podobne aj nechal a zatiaľžiadny problém...

Bezpečnejšie bude asi prispájkovať ho na tie piny zo svorkovnice, ale keďže auto nemám ešte ani 2 mesiace tak kvôli záruke som to nerobil...

A tuším na to uvalím copyright... lollol

Vloženo

Tak udělal jsem to stejně a mě to teda nefunguje......použil jsem stejnej odpor i ledky a mě se to prostě nerosvítí ;) .....Dnes nebylo moc času,ale pozítří mám volno,tak si s tim ještě zkusim pohrát..

Vloženo

Dal jsem tam tu ledku+ten odpor a nerozsvítílo se to,prostě to ani nebliklo.......jak řikám,pozítří na to ještě mrknu,budu mít na to čas....

Dej vědět až to zkušíš ty jak dopadneš...

Vloženo

No vidiš to jsem nezkoušel je otočit......Možná že ještě zítra se k tomu dostanu,tak vyzkoušim a dám vědět...

Koupil jsem ty odpory co použil lubinob ....2W 270 a pak jsem radši vzal i 2W 220

Vloženo

Tak už taktéž svítim ledkama :palec2: ......dnes to šlo hned....včera jsem tam tu ledku dal asi fakt obráceně,zvyklej na obyč.žárovky mě ani včera nenapadlo že stačilo jen tu ledku otočit..... :) ..

• o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Prosím o radu. :help: Dnes jsem si měnil osvětlení zadní SPZ od seríových zad ledky bohužel mi to ale nesvítí. Maxi-dot signalizuje poruchu osvětlení! V čem je problém? je to jinou intenzitou odběru proudu??

Vloženo
Prosím o radu. :help: Dnes jsem si měnil osvětlení zadní SPZ od seríových zad ledky bohužel mi to ale nesvítí. Maxi-dot signalizuje poruchu osvětlení! V čem je problém? je to jinou intenzitou odběru proudu??

octa, pug 407 a pdoobny auta maji nastavenou hodnotu odberu na obvod, ledky bastej o dost mene jak klasicke zarovky (ucinnost zarovky je par % zybtek je teplo)a maji minimalni odber, proto se hodnota odberu nerovna nastavenemu tak proto to hodi chybu, ale nekdo to snad umi i ocurat, jen nevim kdo, urco se nekdo najde :) taky jsem nad tim premyslel :D zlata felda na tohle :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...