XXX TOMCAT XXX Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tie sa mi zdaju prilis vycackane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 no to je sice hezký, ale pro normální smrtelníky koukám, že slabých 7 prutů za tu 18" btw. ty máš vůbec teda kolik to ET? A vůbec, proč taková udržba? ET u originálních 18 " je 51, já jsem si nechal udělat na BRAIDech ET 45. Zimní kola mám původní 18 " ZENTIHy a rozdíl na oko je to pořádný. Bílá kola jsou efektní jedině když jsou čistá. Zvláštní " odstín " mají, když někde jedu pilu a kola se zanesou prachem z brzdového obložení. Je to nádech šedého odstínu. A co výfuk, řešíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Co tieto? taky nejsou zlý...nějaké bližší info k ním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tady ...for ExampleSice na Combu ale i tak abych pravdu řekl, tak jsem myslel, že budou vypadat líp...Napadají mě teď ty bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 ET u originálních 18 " je 51, já jsem si nechal udělat na BRAIDech ET 45. Zimní kola mám původní 18 " ZENTIHy a rozdíl na oko je to pořádný. Bílá kola jsou efektní jedině když jsou čistá. Zvláštní " odstín " mají, když někde jedu pilu a kola se zanesou prachem z brzdového obložení. Je to nádech šedého odstínu. A co výfuk, řešíš ? No přemýšlím o té "akcičce" za těch 37k od http://www.sportmotor.cz/index3.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak info akurat to ze to su Tomasony. Tie kolesa som vyfotil v Kolíne na letisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak info akurat to ze to su Tomasony. Tie kolesa som vyfotil v Kolíne na letisku. všiml jsem si, že děláš do grafiky...myslíš, že by ty kola (tzunamee - barracuda) co jsou na té bílé, že by se dali udělat nějak do té bílé...."v anketě" fotka číslo 4. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Oddělená debata o chipu, km, atd. aneb pokračování v sekci Ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 A co tahle Tomasony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 A co tahle Tomasony? jj, taky jsem se díval...právě xxtomcatxx tu dával fotku na modré "outůeres" a nevypadalo to moc dobře... ale na těch stránkách jsou na bílém autě (není celkový obrázek) a vypadá to teda o dost lépe... http://www.tomason.de/tn6_gallery.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ty tomasony jsou super. Myslim ty TN6. Taky jsem o nich přemýšlel, ale k mojí barvě by to nebylo tak pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Pár koleček - můj favorit Eta Beta viz bílá Audi Editováno: 6. leden 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ty tomasony jsou super. Myslim ty TN6. Taky jsem o nich přemýšlel, ale k mojí barvě by to nebylo tak pěkný. Z těch Tomasonů jedině TN6, zbytek je slabota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Pár koleček - můj favorit Eta Beta viz bílá Audi ale ty kola jsou tak nějak cenově jinde, né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tady by se taky něco dalo: http://www.benet-mb.cz/brock/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 www.alubazar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ale ty kola jsou tak nějak cenově jinde, né? Nevím cenu jsem ještě nezkoumal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 www.alubazar.cz je tam fajn výběr, ale... jedny kola jsem si proklepl na ostatních stránkách, myslím, že ty Tomasony TN6, tak na té stránce byly o dva litry dražší, tak nevím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Nevím cenu jsem ještě nezkoumal tak ji sem někdy nahoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tady by se taky něco dalo: http://www.benet-mb.cz/brock/ brocky jsou fajn, ale za tu cenu... s malým příplatkem jsem na lepších kolách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak už jsem je našel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) podle mě i zázrakem (doli) se mi podařilo najít i v bílé Editováno: 7. leden 2009, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bily nebo cerny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ja by som bol skôr za biele... aj keď obidvoje sú peknéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 V té černé vypadají brutálněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.