steeler Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Cavte prednedavnom sa mi zacal velmi dlho zohrievat motor. Usudil som ze bude vadny termostat a vybral som sa ho kupit. Predavac mi dal termostat vraj na moj motor (1,4MPi r.v.2000) ,ale po rozobrati som zistil ze povodny je uplne inac konstruovany a novy tam pre jeho tvar nezalozim.(Ked ho vlozim dnu pasuje ale uz nezalozim dnu teplotne cidlo.. Nakoniec som musel kupit dalsi, nejaky polsky kompletny aj z deklom. Predavac tvrdi ze JE na moju fabcu, ja mu tvrdim ze iba vtedy ak by som jazdil bez teplotneho cidla... Viete mi povedat co to je za termostat? vlavo je novy dikes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ten co ti prodali je na Fabii 1,4 16V, 55kW, 59kW, 74kW. Na MPi vypadá jinak, mrkni do diskuze o kolísání ručky teploměru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steeler Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ten co ti prodali je na Fabii 1,4 16V, 55kW, 59kW, 74kW. Na MPi vypadá jinak, mrkni do diskuze o kolísání ručky teploměru. OK diky moc, pojdem sa povadit do mototechny a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tadek.h Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Chtel bych se zeptat která hadice vede od termostatu k chladici na 1,2 47 Kw? Nebo spis ktera se nesmi zahrat pred tim nez se termostat otevre. Ta horni nebo ta spodni co jde k chladici? Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: tadek.h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tadek.h Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Opravdu nikdo neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ta tlustá hadice, co končí nahoře v chladiči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tadek.h Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.