j0ska Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 na old model se dělá taky navařovaná. Mám ji na 1.9TDI navařovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Co jsem se koukal tak se to dělí dle toho jestli je na vozidle spoiler FAA 610 002(co má RS a facelift), ale může bejt chyba v popisu. Nechce se mi tam nic vařit, raději bych only šrouboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Jaké jsou argumenty pro "pouze šroubování"? Laicky bych řekl, že pokud se tam koncovka přivaří, je tím elimonovano, že by se do toho spoje dostaval bordel ( aby to nerezlo a tak... ), nemůže to případně rezonovat (klepat se apod.)... Musí se to při montáži té koncovky něco sundavat (nárazník, část výfuku apod.)? A to jak při šroubování, tak při vaření (pochybuju že by se to vařilo asi přímo pod tím nárazníkem...) Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Argumenty laické pro mne že neumím něco svařovat, ale šroubovat to jo , ne teď vážně, také by mne to zajímalo, zda se musí něco sundávat a jak je to složité, moc bych tu koncovku chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 zvuk normalne nepoznas jen kamos rikal kdyz za mnou stal ze to standartni neni - je hlubsi tak jsem to poslouchal taky a mel recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Co jsem se koukal tak se to dělí dle toho jestli je na vozidle spoiler FAA 610 002(co má RS a facelift), ale může bejt chyba v popisu. Nechce se mi tam nic vařit, raději bych only šrouboval... ci bude navarena alebo srubovana sa lisi aj od motorizacie, nielen FL/ predFL...Napr 1,4 TSI ma navarovanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak koncovka je už nainstalována. Instalaci jsem nechal na autorizovaném servisu. Koncovka FDC610001 byla navařena. Co se demontáže jiných dílů týče, servisman tvrdil, že "sundávali výfuk". Cena montáže byla téměř stejná jako cena koncovky (údajně 2,5 hodiny práce). Jinak vypadá moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 mozes hodit foto Kolko to stalo teda dohromady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Foto dodám, ale až v průběhu týdne. Dneska jsem to vyzvedával už téměř za tmy. Koncovka byla cca za 1600,- Kč, práce za 1560,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj,potreboval by som návod,alebo foto,ako ste navarili koncovku na výfuk na OII 1,9TDI. Koľko ste odrezali z pôvodných trubiek výfuku?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 U originál koncovky byl návod. Přidělávali mi ji v servisu a nebyl jsem u toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zrovna se na to taky chystám.Zkusil jsem to ofotit,doufám,že ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Díky .Vidím,že tie koncovky sú montovateľné tak isto sa postupuje resp. toľko isto sa odreže aj pri koncovkach,ktoré sa navárajú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Hlavně dávej pozor na rovinnost a úhel koncovek při navařování. Jinak to bude vypadat hrozně. Editováno: 30. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrgt Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja dneska nandaval sroubovanou a vse v poho... ani jsem nemusel rezat puvodni vejfuk... jeste premyslim jestli ji treba nedal trosku ven... vice foto u me.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Hlavně dávej pozor na rovinnost a úhel koncovek při navařování. Jinak to bude vypadat hrozně. tak to je fakt.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Mě se zase líbí tadlencta Jenže sám bych si to taky nedával, tak přemýšlím jestli nebude lepší ty prachy utratit za benzín Jinak zvukový efekt samozřejmě ani nepotřebuju, ten rád přenechám Frantovi ze vsi Editováno: 16. Duben 2009, autor: :Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrgt Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tudle jsem daval ja a je i sroubovaci takze nandat ji tam zvladne kazdy... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1091610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Vypadá to dobře, to se musí nechat Já to zatím nechám na dobu až nebudu mít roupama (a prachama) co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jsou dva druhy RS koncovek...šroubovací a navařovaci.Ta šroubovaci je prej kvalitnější co se týče materialu.Mám šroubovaci a vypadá to hodně decentně a ty co mě znaji tak to viděli i naživo na autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ....několik tvých koncovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jsou dva druhy RS koncovek...šroubovací a navařovaci.Ta šroubovaci je prej kvalitnější co se týče materialu.Mám šroubovaci a vypadá to hodně decentně a ty co mě znaji tak to viděli i naživo na autě... Kdo říkal, že jsou dva druhy?? Origo RS má navařenou a ne jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Řikám to já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Já jsem zvolil kompletní poslední díl výfuku SEBRING, musí se sice vařit, ale je to díl určený přímo pro OII 1.9 TDi, žádnej nadměrnej hluk to nedělá (ale zvuk je sportovnější) jakej to má případnej vliv na výkon neposoudím, protože jsem to tam dával zároveň s chipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ja dneska nandaval sroubovanou a vse v poho... ani jsem nemusel rezat puvodni vejfuk... jeste premyslim jestli ji treba nedal trosku ven... vice foto u me.. ahoj díval jsem se na tu tvou koncovku moc pěkná prosimtě kdejsi tu šroubovanou koupil a jaký ma pruměr roury aby mi to pasovalo na1.6 MPI je tam 50mm pruměr tak proto se ptám díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.