Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Diky Konny aj tebe vsetko naj v roku 2009 -_-:) :) :band

ja vzal vartu blue dynamic bo co to je 72 nebo 74AH a ma 680A startovaci proud a bez problemu na TDi 66kw

ja koupil vartu blue dynamic 72 nebo 72Ah ted nevim a startovaci proiud 680A a bez problemu.

Radsej si -_- -_- -_- a zaspievajme A aj na ROK 2009 :palec: :palec: :palec:

Tak nazdraví -_- ale zpívat neumím :D teda umím ale nedá se to poslouchat :smich:

Tak nazdraví -_- ale zpívat neumím :D teda umím ale nedá se to poslouchat :smich:

Tak len nazdravie -_- -_- -_- BEZ spievania ;):):smich::p

posledni ranni starty jsem mel slaby / teda auto / a proto dneska bylo premereni na zatezovym testu a promereni vseho s tim ze promereni dobijeni a spotreby v klidu ok ale zatezak nic moc,mela podle cisel cca 4,5 roku

po porade a doporuceni jakou poridi byla koupena nejaka VARTA black 70ah a ten startovaci myslim 640

uvidim dalsi rana co to bude delat,ale uz se nebojim

a uz nepiste o nejakych zavadach..............zacalo se tady psat o spatnym topeni a kolisani teploty a do tydne jsem menil termostat..........ted se zacalo psat o nestartovani a mam novou baterku..........uz dost nebo bude novyho pul auta ;););)

a slovakum preji at jim ten prechod na uero vyjde tak jak ma :palec2::):palec2:

Tak raději nebudem psat ani o pití -_- aby ti nebylo zítra :ble:smich: :smich: :smich:

tomu se nebranim :)

tak ja uz zacinammmm :kol-35: :kol-35: :kol-35: :kol-35: :kol-35: :kol-35:

posledni ranni starty jsem mel slaby / teda auto / a proto dneska bylo premereni na zatezovym testu a promereni vseho s tim ze promereni dobijeni a spotreby v klidu ok ale zatezak nic moc,mela podle cisel cca 4,5 roku

po porade a doporuceni jakou poridi byla koupena nejaka VARTA black 70ah a ten startovaci myslim 640

uvidim dalsi rana co to bude delat,ale uz se nebojim

a uz nepiste o nejakych zavadach..............zacalo se tady psat o spatnym topeni a kolisani teploty a do tydne jsem menil termostat..........ted se zacalo psat o nestartovani a mam novou baterku..........uz dost nebo bude novyho pul auta ;););)

a slovakum preji at jim ten prechod na uero vyjde tak jak ma :palec2::):palec2:

O Baterku sa treba obcas aj starat . Ja ju pred kazdou ZIMOU kazdy rok vyberiem z auta+dolejem destilku a hodin na nabijacku. Baterka ma 6 rokou a zatazovy test ukazal 80% MAM diesel Tato rada je pre vsetkych aj pre CZ aj SK.

NAZDRAVIE CZ AJ SK VSETKO NAJ V ROKU 2009 -_- -_- -_- -_- -_-

teda :kol-35: se nebranim a zitra bude az zitra

Tak nazdraví všem -_- a at se taky dočkáme toho eura at nemusím mněnit až pojedu na Slovensko :)

Ale ted musím do sklepa doplnit džbánek na víno :)

Tak raději nebudem psat ani o pití -_- aby ti nebylo zítra :ble:smich: :smich: :smich:

TAK SI RADCEJ DAJME DO NOSU -_-:D:t-_- -_- -_- -_- -_- -_-

no to je povidani o baterkach.........

dostaneme nadano a proto do hospody

Tak nazdraví všem -_- a at se taky dočkáme toho eura at nemusím mněnit až pojedu na Slovensko :)

Ale ted musím do sklepa doplnit džbánek na víno :)

:palec2::smich: A dones aj biele aj cervene nech maju chlapci na vyber ;):)

. Baterka ma 6 rokou a zatazovy test ukazal 80% MAM diesel Tato rada je pre vsetkych aj pre CZ aj SK.

Ja se o ní starám dobře :D mám puvodní 7 let. V garáži zapojenou na udržovací nabiječku :p

No tak než si (nebo se) naleju ;) zajdu se s hafanem podívat na parkoviště, na to žhavení při otevřených dveřích. To mě fakt zajímá protože v manuálu jsem to nezachytil a nikdy jsem to neslyšel...

Pro Ty, kteří už nalito mají - "Na zdraví!¨" -_-

Mám oboje červené Vavřinečka a bílé Tramína a ted jsem si donesl tramína ;)-_-

Chlapi dnes obzvláště je třeba kontrolovat hladinu a doplňovat "elektrolyt"!! -_--_-

Přece už Vlasta Burian ve svém slavném filmu s tím plamenem od huby říká: "ááá voda z akumulátoru" lollollol

No tak než si (nebo se) naleju ;) zajdu se s hafanem podívat na parkoviště, na to žhavení při otevřených dveřích. To mě fakt zajímá protože v manuálu jsem to nezachytil a nikdy jsem to neslyšel...

Pro Ty, kteří už nalito mají - "Na zdraví!¨" -_-

Až pujdeš tak si vezi s hafanem ještě multimetr :smich: :smich: :smich:

no to je povidani o baterkach.........

dostaneme nadano a proto do hospody

:smich: :smich: OMYL!!!! Po vine mavam kyselinu a kyselina je kde???? No predsa v BATERKE. -_-:p :p -_- -_- -_-

Musíš to neutralizovat pivkem -_-:smich:

Teda v sobě nee v baterce :smich:

Až pujdeš tak si vezi s hafanem ještě multimetr :smich: :smich: :smich:

Vzhledem k tomu, že půjdeme tak hoďku a půl, bude mi už multimetr k prdu, budu rád, když to auto vůbec najdu :D

Máš psa, on tě kdyžtak dovede ne :smich: :smich: :smich:-_-

Co se týče té otázky žhavení při otevření dveří.......měla to už dieslová Felicia a Octavia jakbysmet. Jedná se o tzv. předžhavení, které se spíná při otevření řidičových dveří a žádná kontrolka u toho nesvítí :p . Po otočení klíčku v zapalování se svíce dožhavují a svítí kontrolka...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.