Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdarec chlapi. Je tu někdo schopný, co se vyzná v LPG systémech? Chci se zeptat, jak je to s lambda sondou a LPG.

Mám lambdu úplně novou, nikde chyba není, vše ok. A řídící jednotka motoru tam má pořád hodnotu 0,450V - tj nějaká adaptační mez když je vadná lambda. Kdesi jsem se dočetl, že lambda sondu může ovlivňovat ŘJ LPG- nějaké emulátory, nebo co. Je to možné? Mám lambdy II. Druhá za katalyzátorem ukazuje normálně. Tato je zaseklá. Můj dotaz zní, kabeláž lambdy jde přímo k ŘJ motoru, nebo do toho může i zasahovat ŘJ LPG? Třeba že by nějak přeposílala vadné informace.

Můj systém landi renzo OMEGAS 2001

Záleží na tom, jak je celé zařízení zapojené....pokud je ve vozidle systém se vstřikováním plynu, není třeba napojovat žádnou sondu(má to jen význam pro kontrolu činnosti-když seřizuji auto,a budu mít zapojenou sondu, vidím v reále její činnost), taže si myslím, že je buď problém v samotné sondě, nebo ve vedení do ŘJ benzínu....a pokud by byla sonda náhodou připojena, bude napojena jen na drát, co snímá signál, že by to v těch místech bylo přerušeno???...

Záleží na tom, jak je celé zařízení zapojené....pokud je ve vozidle systém se vstřikováním plynu, není třeba napojovat žádnou sondu(má to jen význam pro kontrolu činnosti-když seřizuji auto,a budu mít zapojenou sondu, vidím v reále její činnost), taže si myslím, že je buď problém v samotné sondě, nebo ve vedení do ŘJ benzínu....a pokud by byla sonda náhodou připojena, bude napojena jen na drát, co snímá signál, že by to v těch místech bylo přerušeno???...

Tak signál k ŘJ je ok. Dnes proměřeno, LPG systémem to nebude. Ono ta sonda je proudová - 5 vodičů, chová se úplně jinak, než sondy napěťové a odporové, těžko s tím něco měřit.

podle té hodnoty 0.450 to bylo jasné, že je proudová, ale ptal jsi se na něco jiného, ale i tak je to dobré znamení, že je vše OK...

Smím se ještě zeptat, jak je to s druhou sondou? Na volnoběh dle manualu fábie má být cca 0,7V pulzně - má to skákat. No a já tam mám 0,035 pak 0,070 atd...když na to šlápnu nad 1500, pak to teprv začne pulzovat a lambda lítá k 0,8V je to obyč napěťová lambda. Ale držím otáčky ve 2tis a 0,140 0,790 0,000 0,045 0,800. Že to klesne až k nule je nornální?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.