Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 se to tady zacina najednou nejak schazet :-) To víš, je pondělí a někteří se nudí v práci, jiní doma - tak proč nemít klávesnici na čele nebo zajít sem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 dobrou noc, jdu spát (na klávesnici) uz zase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ty brdo dnes to neni moc na nudeni - ale mam hled kuva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 já jsem v práci toulal jsem se v práci a mimo net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 kuci ja musim ted odjet pryc ale Tome a Michale promyslet tuhle sobotu jestli by jsme neco nevymysleli v Boleslavi. Ja jsem se bavil s Dimim, ze bych tam za vama dorazil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a pane Hrabe vam vse nejlepsi, hodne stesti, zdravi a dnes decentne at nemate zitra bolehlav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ty brdo dnes to neni moc na nudeni - ale mam hled kuva Povidej mi o tom ... za chvili du k zubari tak ani zrat nemuzu a pak taky ne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 kuci ja musim ted odjet prycale Tome a Michale promyslet tuhle sobotu jestli by jsme neco nevymysleli v Boleslavi. Ja jsem se bavil s Dimim, ze bych tam za vama dorazil :-) ok vymyslime a nasledne treba ozereme jinak zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a pane Hrabe vam vse nejlepsi, hodne stesti, zdravi a dnes decentne at nemate zitra bolehlav :-) se pridavam!!! Vse NEJ a bacha s tim chlastem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 HF: vše nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ok vymyslime a nasledne treba ozereme jinak zdar! a v sobotu by to šlo, jukni do kalendáře. Je svatýho Vylejtýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a v sobotu by to šlo, jukni do kalendáře. Je svatýho Vylejtýna a kuva ten stupidni svatek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 muší se to oslavit rumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 muší se to oslavit rumem tak to pro nas nebude zase az takovej problem jen aby jste nechteli po me abych vam kupoval kytku kdyz je ten degenskej datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nechám děkovat za přání jenom to zapíjení musím odložit páč jdu zítra ráno do pracovního procesu . Ale nejpozději na besedě to doženu určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 muší se to oslavit rumem A můžete si k tomu pouštět i tu nádhernou píseň, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A můžete si k tomu pouštět i tu nádhernou píseň, že !!! ja si k tomu nejradeji poustim plzensky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To ale vůbec není špatná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 to neni ale nesmi to byt na dlouho jinak se clovek potom mota... nevim co to zpusobuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To je ta zemská přitažlivost !!! To je pěkná sviňa - tu já taky znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To je ta zemská přitažlivost !!! To je pěkná sviňa - tu já taky znám clovek aby potom daval bacha jak krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Potom už je to jedno !!! To se zapíná přední náhon a jde se dál ikdyž o hóóódně pomalej a vypadá dóóóst zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ty brdo tak 4x4 sem pouzival jen jednou ... a nastesti sem uz byl doma... a hned sem spal by sousedi mely zabavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jj. Tak takovej pohled ten potěší a pobaví vždycky nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Vše nej pane Hrábě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.