Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Děkuji Paňáčka dáme až na besedě !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Děkuji Paňáčka dáme až na besedě !!! Patrně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 cus Spidi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Určitě !!! To bude asi letos první místo kde to bude možný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 cus Spidi! Čao Ovi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 2 Ovi, Bobek, Baurák: Kluci a nechcete to o týden posunout na 21.? Tuhle sobotu jsem na horách a rád bych se zúčastnil. Možná by dorazil i MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 dobré dopoledne .... Pane Hrabě ! Všechno nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dík Jak bylo na tom minisrázku co jsem četl že měl být včera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 2 Ovi, Bobek, Baurák: Kluci a nechcete to o týden posunout na 21.? Tuhle sobotu jsem na horách a rád bych se zúčastnil. Možná by dorazil i MichalF no me je to jedno - co rikate ostatni? Ty brdo MichalF jo a neopili bychom se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 dobré dopoledne ....Pane Hrabě ! Všechno nej cus - tak jak vejkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak jeste 10 min. a O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 naprosto fantastická čína na staráku a dvě likérky z cukrárny vedle věnce. Uf, jdu pokračovat ve spánku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 naprosto fantastická čína na staráku a dvě likérky z cukrárny vedle věnce. Uf, jdu pokračovat ve spánku. to je v perdeli - pri pondelku makacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ještě před minutou byla malá neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ještě před minutou byla malá neděle jo pracujes na zlepseni vejkendu - tzn. ctvrtek-malej patek, patek-mala sobota, sobota-sobota, nedele-mala(nekdy velka) sobota, pondeli-mala nedele :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 podal jsem si takovej malej polepšováček, ještě by to chtělo nějakej forichtung do kalendáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dík Jak bylo na tom minisrázku co jsem četl že měl být včera ? No ,vcera jsem nakonec na zadnym srazku nebyl pac jsem mel docela narocnou noc a hlava mi moc nefungovala,,kevsemu bylo celkem neprijemny pocasi a ja jsem tedko vcelku nemocen ,,, jeste k tomu nam nasnezilo ... Ovi - Zdarek . Jo , vikend byl paradni a hodne narocny ,ale prezil jsem to ve zdravi Co jinač u Vás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 naprosto fantastická čína na staráku a dvě likérky z cukrárny vedle věnce. Uf, jdu pokračovat ve spánku. jsi normální lemra líná. Kdyby pan Plachý věděl jaký má zaměstnance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 stejně ho neznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak po O a parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 stejně ho neznáš seš si jistej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 konecne se taky ukazala ta vec - jak se jen rika? myslim slunce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Myslíš toho oskara jak ho bude přes léto všude až nechutně moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 pane hrábě vše nej jinak dneska nějak nestíhám a makám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Koukám další panáček na panáčka na besedě - DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.