Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dobré poobědní odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Koukám další panáček na panáčka na besedě - DÍK o jake besede je rec? neco se planuje - neco neoficialniho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dobré poobědní odpoledne cest praci soudruhu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Myslíš toho oskara jak ho bude přes léto všude až nechutně moc jj v lete nenaviden v zime vyhledavan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Bud pozdraven Ovidiusy Venku je tak krásně že bych nejraději to v práci zabalil a letěl hned někam na Bora Bora i bez kufru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 jj v lete nenaviden v zime vyhledavan K tomu už není co dodat - to je on !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nechci žalovat, ale vzbudil mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Snad né vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ať se přizná je tu taky, volal mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak to zatím můžu bejt klidnej páč ho ještě nemám Ale abych to napravil, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nechci žalovat, ale vzbudil mě :smich: to sou sraci - jak si to mohli dovolit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Bud pozdraven Ovidiusy Venku je tak krásně že bych nejraději to v práci zabalil a letěl hned někam na Bora Bora i bez kufru! skocim ti do kufru jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 teda ta si to pri pondelku moc nehebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Já bych raději aby mě skočila do kufru nějaká ta blondýnka dlouhonohá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ovsem to chapu... ja bych brunetku dlohonoho abychom se nehadali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 dnes jsem se fakt předřel, byl jsem tam taky jen 7 hodin a 58 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 zdar všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 cus! ja pred chvili prijel ... ja dnes neco udelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 já taky něco udělal, zavolal jsem na leštění kol a našel si na netu pneumatiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ty brdo takze dobrej den co zejtra zase bude podobnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 dnes jsem měl odevzat výkresovku, ale něja se na ni nedostalo takže zítra bude dřina, ale co se dá dělat takhle první den v práci po malý neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no jiste prece se v pondeli nepotento tak to budes zejtra kreslit jak vzteklej tak bacha na chyby... je zejtra do obeda a potom snad ok - ne jako dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak co hosi, tu sobotu neco vymyslete. Tome ty uz ses dal dohromady?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 já jsem v cajku no jaká je představa s tou sobotou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak co hosi, tu sobotu neco vymyslete.Tome ty uz ses dal dohromady?? zdarek no nejak to poladime a tam doladime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.