lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak neplač.... nejsi sám... .... dnešek je den jako každý jiný já vím, musím to tak brát...přemýšlím o nějaký náhradní přítelkyni, která by si mě vážila víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 copak s tou stávájící starou?? zlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 já vím, musím to tak brát...přemýšlím o nějaký náhradní přítelkyni, která by si mě vážila víc... Tak tohle jsem taky nedávno řešil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 a jak jsi to vyřešil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 copak s tou stávájící starou?? zlobí jj zlobí a já nevím jestli jí to tolerovat dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 no tak popravdě a na rovinu.. zkus jí trochu pozlobit taky.... přece s tebe nebude dělat vola, také jsem to jednou podcenil a dopadlo to špatně.. už si jí tu stávající raději držím pěně na uzdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 a jak jsi to vyřešil?? Poslední dva metry jsem buď v práci nebo s bejvalou spolužačkou a jejím dvouletým synátorem a dom se jezdím akorát vyspat a tím pádem jsem se doma přestal i hádat a je klid. Ale na pořád toto není řešení tak uvidím co bude časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Hrabě: až tak jo?...taky řešení, ale asi né dlouhodobý.... perníkař: taky mam myslíš pozlobit? no nevím no....bych i zlobil, ale nějak není s kým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 to je pravda takto to do nekonečna nejde... no ale jinak přeji aby to dopadlo jen dobře.. s tou kámoškou a synátorem je to vždy úplně o něčem jiném o relaxu a pohodě že?? no jo ale jakmile by jste spolu žili tak to půjde vše do kopru to je jasná věc....to mě docela štve že to tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 perníkař: taky mam myslíš pozlobit? no nevím no....bych i zlobil, ale nějak není s kým... čéče to musíš dělat fikaně... dělej před ní třeba že ti přišla zpráva od nějaký buchty směj se u toho jak malej kluk když jsi dostal první pusu...pak se třeba seber a jdi na "pivko" to ona vědět ale nebude pak se vrátíš vysmátej třeba.. trochu jí pozlob uvidíš.. a je důležité jestli jí máš rád a nechceš jí podvádět tak budeš mít čísté svědomí,, pač to jen hraješ.. jedno z řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ... no jo ale jakmile by jste spolu žili tak to půjde vše do kopru to je jasná věc....to mě docela štve že to tak je Tak přesně tohle to říká i ona !!! Tak si to zatím maximálně užíváme a uvidíme jak dlouho ještě budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jasný...ja to takhle dělám mno...nepodvádím jí, ale třeba na to pivo si jednou do tydne zajdu a nelíbí se jí to a prská....jenomže ted už jsem ve stadiu kdy jí mam furt moc rád, ale tu a tam normalně přemýšlím jestli víc jak 4-letej vztah nevzdat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak si to s ní vyříkej!!! normálně si sedněte a..... uvidíš.. vše se dá v klidu vysvětlit Hrábě Fernétti: tak určitě to ti přeji užívej života , ať to dobře dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ... Tak tohle sem po 4.letech ještě neřešil ale teď po těch 16. už zase řešíme něco jinýho. Holt bydlet s tchýní a švagrovou pod jednou střechou nikomu nedoporučuju ať jsou sebelepší !!! A taky jsou k nezaplacení osobní poradkyně z řad rozvedených spolupracovnic - už se nedivím proč zbrojní průkaz nemůže mět každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak si to s ní vyříkej!!! normálně si sedněte a..... uvidíš.. vše se dá v klidu vysvětlit ..jj máš pravdu, nějak se ale bojím aby to nebyl konec....ach jo, proc je to tak složitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 MUSÍŠ SE DO TOHO HOLD OPŘÍT JAKO CHLAP... NENÍ TO JEDINÁ ŽENSKÁ NA SVĚTE..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ...není, vím...ono to nějak dopadne, bud si mě holka začne víc vážit nebo jí vyměním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Pokud Ti můžu doporučit tak se toho vůbec neboj i za cenu že by to mělo skončit. To by ses dál jenom užíral a nic bys ze života neměl !!! Není jediná a kamarádky se dycky nějaký najdou se kterýma bude možná ještě lepší zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak tam musím souhlasit s Hrabětem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ...není, vím...ono to nějak dopadne, bud si mě holka začne víc vážit nebo jí vyměním Ale aby to dopadlo tak tomu musíš trochu pomoct a řešit to !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 máte oba pravdu....ujmu se řešení a at to dopadne jakkoli, mělo by byt teoreticky lepe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ona musí vidět že jsi chlapák, že se s tebou nemusí ničeho bát, že se umíš ke každému problému postavit čelem... věř mi... co by holka dělal s teď se prosím neuraž ty a ani nikdo jiný kdo to bude číst.. ale co by ty holky dělal s chlapem co je ufňukánek a přikývne jí na vše co řekne.. to nesmíme dělat.. jinak nám zvlčej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 neboj, neurazil jsem se:) bude líp...jen nevím jeste jak...dáme tomu čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ... jinak nám zvlčej Jj. Představa že máš někoho na pořád je pěkná ale nikdy to tak nefunguje !!! Ta moja už taky pomalu začíná zjišťovat že se bezemě nebude mět asi tak dobře jak si původně myslela a začíná otáčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Hrabě: prohlížím toto: http://picasaweb.google.cz/HrabeFernetti a hned mam jiný myšlenky, ať už je jaro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.