Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ani nemluv, z jedné stránky se taky těším až začne jaro, ale z té druhé nevím co všechno mě čeká a jak budu stíhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 lukyssek': nechci Ti sypat sůl na ránu ale lidi se bohužel nezmění ale spiš naopak.Neztrácej čas s někym kdo si Tě neváži.Mám to za sebou a vím o čem mluvim.Život je opravdu strašně krátkej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Romane, vím život je sakra krátkej a utíká to šíleně rychle....ta "sůl v ráně" ted bolí dost...klucí, ja už ted nevím co psát...doufám v brzké rozlousknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 lukyssek': nechci Ti sypat sůl na ránu ale lidi se bohužel nezmění ale spiš naopak.Neztrácej čas s někym kdo si Tě neváži.Mám to za sebou a vím o čem mluvim.Život je opravdu strašně krátkej. až mě někdy celkem bolí ty chvíle které jsem promarnil kruciš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 nezměníme téma co říkáte? co si dáte k pití? já asi jedno točený, Roman asi vyndá lahvinku z ledničky,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 no asi máš recht.. toto si můžeme říkat až budem v důchodu , tak já na točený nikam teď už nepůjdu dám si jedno z pelchovky... Kozlíka..no dnes už to bude páté, ale psssst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 nezměníme téma co říkáte? co si dáte k pití? já asi jedno točený, Roman asi vyndá lahvinku z ledničky,.... To já se du naložit do vany !!! A zítra to bude zase trochu náročnější - dopoledne jedu za kamarádkou, v poledne spolu do solné jeskyně, odpoledne rodinná oslava u švice a na závěr celkem "nudného dne" mám ve 20:00 nástup do práce na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jasná zpráva.Otočme list a Lukymu popřeme dobré rozhodnuti které musi udělat stejně sám A jinak lednice je otevřená-co si dáte? Mám tam bíle a červené.Vybírejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Svatovavřinecké??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 A další víno mám na stole...kdo to má proBoha chlastat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ...tu ledničku doplňuješ a vyprazdňuješ pravidelně? je stále plná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ....Život je opravdu strašně krátkej. dnes sa mi to bohužial znova potvrdilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 co se děje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 pěkné pěkné, teda Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 zomrel maminej sestry manžel, rakovina to dorazila na druhýkrát... dosť nás to šokovalo, tak skoro sme to nečakali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Kluci a až budu velkej kluk tak se vyseru na město a odstěhuju se na Moravu...koupím malej sklípek a budu se starat o malý vinohrad.P.S a bude mě dobře! Na zdravi chlapi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 zomrel maminej sestry manžel, rakovina to dorazila na druhýkrát... dosť nás to šokovalo, tak skoro sme to nečakali... rakovina je svinstvo....... je to hnusné, ale pro něj to bylo vysvobozením.... a vy ho budete mít navždy v srdcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 včera som si dával červené vínko...ale dnes nemám chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 'wrccko' : upřimnou soustrast.Je to smutny a bolestivy přijit o člověka a navic z rodiny.Drž se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak koukej mi tam zařídit nějaký kutloch... moooc rád bych tam na víkendy jezdil byl jsem ve sklípku jednou, díky mému šéfovy, pil jsem ta jejich skvělá vína to víš, že hlavně Pražákům tam místo těch kvalit dávají nějaké slitky... ale s ním to bylo v pohodě a hlavně bez problémů s tím vínkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 je to 8 rokov čo sa z jednej dostal a teraz mal niečo na mozgu a neviem kde, tak sa nedalo očakavať nič dobré, akurát, že je to už druhý človek z rodiny čo skončil takto treba si užívať život a neopúšťať sa v takých chvíľach a bojovať, ale to on nakoniec vzdal. Vďaka pernikar i Romario Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 nemáš vůbec za co... to je vždy nepříjemné.. a opravdu jak říkáš že už jednu přemohl.. ta rakovina je hnus děsněj...a pro něj je to opravdu vysvobozením... upřímnou soustrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 HOVNO, já vím co říkám, jen mi není dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 'ex Bobík' : to bylo ke komu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 to je hláška večera, autor rumová víla, luke přítomni a pijící já, baurak, ovidius, luke, dimi a další a další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.