lukyssek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Romariooo: jj, doufám že bude správné, zažívám tohle podruhé v životě, tak snad vím do čeho jdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jeste konecne rozhodnutí nepadlo, ale zatím to vypada že jarní srazy a srazíky škodovek objedu s prázdnou sedačkou spolujezdce.... Na prázdnou sedačku se vykašli - já tak jezdil na podzim taky a nestěžoval jsem si A teď to vypadá že budu mět celkem plný autí Holt porát se něco děje a život je změna, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Hrabě: máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) Poslední tři akce byl naprostej klídek a pohodička ale letos to budu mět právě naopak a doufám že to všechno vyjde tak jak chci. Ikdyž k mýmu mladýmu přibude ještě kamoška s dvouletým rošťákem tak se nudit nebudu určitě !!! Editováno: 16. Únor 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) .... ti aspon klesne spotřeba na dálnici, budeš muset jezdit pomaleji:) Editováno: 16. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ty wole...já dostal chut na zmrzlinu z mekáče a už jsem požil tzn.že do města nemužu.Nechce mi ji někdo dovízt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Romariooo: jaká bude odměna za dovoz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 .... ti aspon klesne spotřeba na dálnici, budeš muset jezdit pomaleji:) To už jsem si zkusil jak jsme jeli do Laa za něco málo přes 7.litrů tak jsem to nějak nechápal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 něco na tom asi bude vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Určitě jo ale stejně asi bude konec zrychleným přesunům po D1 páč těm novejm Pasatům se bude blbě ujíždět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Luky: to bych měl drahy...sto tam a sto zpátky...To nezaplatím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak co vy chuligani konecne doma..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nový den, nové bílé sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 No nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 čus, tak co, zase těžkej den s nic neděláním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 čus Jirko, tak jaká dneska? Taky u vás padal až do rána ten bílej hnus? Večer sem hodinu házel lopatou a dnes ráno asi 15 minut a to jsem to nechutně odfláknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 cau cau, tady padalo ale nic moc. Dnes jsem dal Romana do servisu, tak budu cely den v kanclu a vcera me na nem prasklo celni sklo tak nevim jestli ho stihnou vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 cus vsem! tak dneska i s rozcvickou s hrablem a docela dost toho kluzkeho bolej me ruce asi dnes nic neudelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak to budeš mít tvrdej zewling dnes za jeden den to stihnou i s oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 čus Michale, lopata po ránu, to je hnus. Nechtěl bych se tím živit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 čus Michale, lopata po ránu, to je hnus. Nechtěl bych se tím živit cus mi povidej - bych chcipnul - tam se to neda odflaknout to radeji klavesnici a monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 podivej na tenhle inzerat..... co dodat http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1024296 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 to zase budu za zlyho ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak to budeš mít tvrdej zewling dnes za jeden den to stihnou i s oknem ten duchodce co si byl to auto vyzvednout rikal ze ne, tak se necham prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.