jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 asi by se mi taky libilo hned na prvni pohled jojo,laska na prvni pohled.A navic ta cena.........nebylo co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jojo,laska na prvni pohled.A navic ta cena.........nebylo co resit no jo vlastne ty jsi dostal nejakou slevicku vid? ted presne nevim kolik presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 no jo vlastne ty jsi dostal nejakou slevicku vid? ted presne nevim kolik presne nechci slevu zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nechci slevu zadarmo blaznis prece se dnes nedavaj auta jentak zdarma :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak devcata, pomalu se zacnu loucit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 já už jsem dorazil z práce domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 blaznis prece se dnes nedavaj auta jentak zdarma :smich: hele zadaco nebylo,ale sleva byla pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Zdravíčko panáčkové ... jakpak s vede? Editováno: 17. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Zdravíčko panáčkové ... jakpak s vede? nazdarek pane,mame se dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jsem dnes dostal mailem.... Povinná výbava: Od půlky letošního roku se má změnit povinná výbava: Má ubýt rezerva , klíč na kola. Přibude papír pro sepsání pojistné události, tužka,reflexni barva a pásmo, to aby si řidiči sepsali sami nehodu, protože PČR jezdí k nehodám nad 100 000Kč nebo k nehodám s účastí aut v drženi třetí osoby. Od roku 2010: přestane jezdit Záchranka k méně než dvěma zraněným, takže k povinné výbavě přibyde anestetikum, převozní lůžko a resuscitačni jednoka. Od června 2010 přestane jezdit pohřební služba k tragickým nehodám o méně než 3 mrtvých a k povinné výbavě přibyde lopata, krumpáč, 2x černý pytel se zipem, mramorová deska 1X1m a 2x svíčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak mizim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak mizim cus mej se pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 teprve? už 1,5 hodiny z práce pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 teprve? už 1,5 hodiny z práce pryč ja uz 5 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak ty jsi Jirko jinej dříč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak ty jsi Jirko jinej dříč si pis,prvni liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 třeba v Brně jsem dával tramvajákovi litra, aby nás odvezl do baru a on nechtěl, takže to asi nefunguje a byl uraženej, že mu říkám tramvaják, když řídí šalinu... Tak to mi jsme jeli na podzim v Plzni, z alkoholický akce na hotel,taxík nikde,takze posledním nočním spojem. A od zastavky k hotlu to bylo asi kilak,tak kamos dava ridicovy 500,at nas tam hodí,a on ze to nemuze vzít,že to nejde.Tak jsme mu chteli dat 750 a on na nas,že prej odkud jsme Ze když jsi sundame trolej že nás tam hodí zadara No čuměli jsme jak vejři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Nazdááááárrrr je tady někdo??Jsem se dneska 2 hodiny saunil a jsem vycucanej...tak si uždávám druhý staráč a třetí mám připravený v lednici a jak užíváte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 fuj, 2 hodiny se potit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Taky záleží na tom kdo se tam ty dvě hoďky potil s ním nebo na něm či pod ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj chuligáni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj chuligáni! Promluvil BOSS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 No vypotil jsem asi 5 litrů, tak budu muset dát deset kousků..tzn. celé balení staropramenu co tady mám Jak Chuligáni? My jsme slušní klucíííí...woe tě asi přijedeme seřezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak v sauně nemužu pořádně dejchat a nedělá mi to prostě dobře.To samé horká voda. Jinak ode dneška mě zdravte na dálku,jo? Zlevnujeme elektriku a pomáháme v krizi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ... Zlevnujeme elektriku a pomáháme v krizi! Zato beneli nám leze pomalu ale jistě nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.