Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Evers: to jsem si myslel taky že to nezvládnu na dovolené ale je to velký omyl! Nikdo neni nepostradatelný a těch 10 dni to vydržiš.Ale je fakt že jsem si to taky řikal ale od roku 2005 jezdím jednou ročně na dovču a je to super! Já to vydrzim ale zbytek se zblazni / srat na ne ... kdyz dovca tak nebrat nelefony , necist maily .. o tom zadna jinak si to clovek proste neuzije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 no doufám, že budu zpět tak ve tři, čtyři hodiny, tak se snad juknu. v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 tak ted se tu za mnou stavila kamoska (bobik zna) a prinesla mi ruzne cokolady :)takove ty mos dobre - tak ja teda u ni prespim zitra no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Evers: přesně tak...sice pak až se vrátim tak dva dny vyřizuju zmeškany hovory ale stoji to za to.To mi věř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) tak ted se tu za mnou stavila kamoska (bobik zna) a prinesla mi ruzne cokolady :)takove ty mos dobre - tak ja teda u ni prespim zitra no... No tak mi to dohodni, ja bych dneska ... heh preci jen je streda Editováno: 18. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 tak ted se tu za mnou stavila kamoska (bobik zna) a prinesla mi ruzne cokolady :)takove ty mos dobre - tak ja teda u ni prespim zitra no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No nic du zas mlatit do bubnu, tak se mejte pekne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No nic du zas mlatit do bubnu, tak se mejte pekne.... jako do manzelky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No tak mi to dohodni, ja bych dneska ... heh preci jen je streda a bude zejtra plonkova ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) jako do manzelky? Myslis ty taky na jiny veci ?? Bubny : bicí nástoj - hudební Editováno: 18. Únor 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Myslis ty taky na jiny veci ?? NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No tak nám to uteklo jako voda a jdu si dát jeden výlet z Phy do Mostu a domu Snad to nebude nikde zasekaný Tak se tady mějte a moc nemyšlete na hříšnosti bejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 taky jste dneska kazdej tak zaneprazdnen ..., ? ...Uz chci patek k sakru ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Za chvilku je pátek večer.Vydrž a bude dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tjn ,, utece to ,ale mam toho dost,jeste dneska je takovy nejaky podelany den ... sakra prace . Musim jit jeste prikrejt auto,snezi tam jak o zivot a ne a ne prestat .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Za chvílu pátek a lihové kóma, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) brej podvečer, jsem už doma z práce....zítra jen nějáke školení...a pak už je ten vymodlenej pátek:) Editováno: 18. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Za chvílu pátek a lihové kóma, že Uvidí se ještě ,,, nechci to přehánět přecijen ,,je tam hodně sněha,,, trajdat v noci někde pesky se mi nece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 To se Ti nedivím, to by se mě taky nechcelo . To decentní lihové kóma si necháme až na červen !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 čus, mládežníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 V tom případě ahoj dědo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ALe Laďo, já jsem mladšííííííí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Je fakt že já se taky tak občas cítím ale to jsou už asi jenom světlé vyjímky důchodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ale ale jak to máte v Brně se sněhem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 brej den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.