Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Já fčil kukám na ČT24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 A já jdu čučet na Pupendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 hezky vecer vsem. ale nikdo tu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 A já jdu čučet na Pupendo A máš bůra na praktickou ukázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 hezky vecer vsem.ale nikdo tu neni Dycky se někdo najde !!! - nápodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Já jsem to ještě neviděl.To jsem ale ostuda co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 koukam ze Ladik nezklame Jak se mame chlapi ? Pupendo je dobry film...... "zlaty cvivil,zlaty digi,zlaty adidy, akorat toho hara je skoda " http://www.youtube.com/watch?v=ouPxFo83uzk automekanik http://www.youtube.com/watch?v=4Y6a6B-1Fmg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Já jsem to ještě neviděl.To jsem ale ostuda co? koukni do srazů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Nikdo nemůžeme vidět všechny filmy !!! Ale nachystej si 5.tikorunu, někoho k sobě a dej vědět jakej mělo úspěch PUPENDO GRANDE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak jdu čučet...dám vědět.Papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 A vyrazi se do ulic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Máš prohrnutou cestu do hospůdky A lopatu sebou kdyby ještě napadlo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Máš prohrnutou cestu do hospůdky A lopatu sebou kdyby ještě napadlo !!! je to v cajku,bylo tady dneska nadherne a cesty sjizdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jenže co je teď nemusí být až pudeš domů !!! U nás celej den s přestávkama jenom něco málo poletovalo a na silnici to stačilo hned tát tak to bylo dobrý. Teď je -1°C tak snad bude klid i v noci. Ale já mám volno tak ať padají třeba trakaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tady snezit do nedele nema,takze pohoda.No a kdyby zaclo sypat,tak to nejak dobobuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak, tak. A v hospodě nepadá !!! - tak příjemnou zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ty wole: Pupendo je fakt supr film! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak už umíš Pupendo Grande ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tak co vy norci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tady je někde Mareš v norkovým kožichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tak se na to podivejte no asi jdu spat jsek KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 KO nebo Rumová Víla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nene jsem unaven - bylo toho tenhle tejden nejak moc ... a spanku malo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Taky ty raní nemám moc rád. To je člověk dycky takovej nedospalej A už vůbec když musím na 3:20 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 to bych v tuhle hodinu neudelal vubec NIC - no nic mazu cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.