Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Bez polepu je to hezci no ne ? Baže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To jsme dva, že A pak ve své nestíhám Přiznávám... jsem vinen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Baže... Tak teď zase nevím jestli je tam mám dávat nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak mi to nedalo a umyl jsem Logana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak vis jak.Pro mne to jsou idoli meho mladi a myslim ze kdysi ty filmy byli lepsi Arny,Sly - to byly strilecky Jj,taky to tak mam ....Stalone ma samy dobry filmy... Cobra,Over The Top,Rocky....akorat ramba moc nemusim.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Přiznávám... jsem vinen... Zase to utíká 2x rychleji !!! Jdu zkusit napsat Vittovi jak s besedou bychom věděli jak jsme na tom ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak mi to nedalo a umyl jsem Logana Ahoj zběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak teď zase nevím jestli je tam mám dávat nebo ne Na citruska urcite nee ikdyz k cernym oknum a treba cernemu ramecku na masce by to paslo.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak teď zase nevím jestli je tam mám dávat nebo ne Na Tvou se hodí a hned Ti řeknu proč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj zběhu zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zase to utíká 2x rychleji !!! Teď jsem Ti odepsal ve druhé hospodě, tak mi neser...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak mi to nedalo a umyl jsem Logana A nejaky fotecky Hm?? ... jo ,uz se nemuzu dockat az zas budu mit ruce po lokty od bahna pri cisteni podbehu a spodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 zdarec pane Zdar jak Bayerische Motor Werke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Teď jsem Ti odepsal ve druhé hospodě, tak mi neser...!!! Já Tobě taky Kde si začneme psát ještě ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tady je mazel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 zdarec pane Cos umýval na novým autě ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tady je mazel Tak to je potom jiná - to se musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Cos umýval na novým autě ?!? už jsem za ten týden najel 1000 km a stačil ho řádně zašpinit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tady je mazel Krasny,,ty 3 devitky mas fakt nebo je to nejaky virtual ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já Tobě taky Kde si začneme psát ještě ??? Kuréééééééc... Ještě jsme nezamořili Hospodu u Supů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Krasny,,ty 3 devitky mas fakt nebo je to nejaky virtual ? značka je reálná,vyšla na mě v řadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tady je mazel Kua nasral´s mě !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 už jsem za ten týden najel 1000 km a stačil ho řádně zašpinit Tak s takovou barvou bys u nás nemusel najet ani 10 Km a seš jak pra.. . Ta nedodělaná kanalizace stojí zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 značka je reálná,vyšla na mě v řadě To znám, na mě taky čekali tak blbý čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 značka je reálná,vyšla na mě v řadě tak tj,si mel pekny stesticko ,,ja mam devitku jedni ,ale zato 3 jednicky.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.