Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Čau Dakie. Taky jsem zkoušel anglinu,ale neleze mi to do hlavy. To tě obdivuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak je tu slunce ... a hned je lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Dobré dopoledne všem pracujícím a dobru chuť pokud jdete na obýdek Slunce u nás dneska nee Editováno: 11. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Rosťa: ahooj tak já se anglinu učím od 3 třídy jen na gymplu sem přešel na němčinu, protože angličtinářů bylo moc a nějaký základy už sem měl tak sem udělal ústupek a už se to se mnou táhlo jinak na střední sme měli oba jazyky.. Ovi: ale na jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj Láďo! co to je obýdek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 týjo! tak to se škoda zdvojnásobila! byt po kompletní rekonstrukci čeká kompletní rekonstrukce vůůůbec Ti to nezávidím a přeju pevný nervy!!! Ted už nicného než bojovat nezbývá.Nenaděláš nic...je to hnusnej pocit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj Láďo! co to je obýdek? To je to co já už hodně dlouho doma neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Čau Láďo. Já mxslel, že jdeš do hokny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj. Nástup mám až v 14:38 tak je zatím času dost ale stejně jdu řešit dál ten pobyt tak tu moc nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj. Nástup mám až v 14:38 tak je zatím času dost ale stejně jdu řešit dál ten pobyt tak tu moc nebudu Tak ať vám to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak a palim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Zdar jak sviňa, tak pálím něco sníst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 nene zdar jak brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 nene zdar jak brno To si piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Dobrou chuť všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tak ať vám to vyjde. To doufám !!! Představa že budu mět týden relativně klid je nádherná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Láďo taky držím palce ať to klapne!!! asi si najdu taky milenku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) To je jenom kamarádka Zatím teda Editováno: 11. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jjj, jedna bába povídala jenže u mě to vypadá, že to bude jediný řešení jinak se z toho asi zblázním! taky přeju brou chuť všem co dou na oběd (teď už asi spíš pochuť ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak po O a uz jen vyckat na odchod domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 co bylo dobrýho, Michale? Taky už bych to nejradši zabalil, když se podívám z okna, tak se mi chce blejt a to chodím pěšky od komínu až na 7. bránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jjj, jedna bába povídala jenže u mě to vypadá, že to bude jediný řešení jinak se z toho asi zblázním! Po promr.... 16.letech už nikam nespíchám a chci si užívat toho co nebylo s kým To ostatní hukáže čas !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Parádně jsem se přežral pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tak ať vám to vyjde. Tak vyšlo 13.4.-20.4.2009 Teplice nad Bečvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 No nic, někteří pudou brzo z práce zatím co já odcházím do hokny kuwa jak mě se chce Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.