Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mám pocit že to tentokrát dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ale zase bys mohl jít rovnou vylít další dva litry vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ty woe...nemužu! vždyt nespim doma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to máš akorát tak ještě něco na cestu a pak rovnou 6.hodin spánku pokud sem zase nezasedneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dobre nedelni ranko. Kde jsou vseci ponocujou a rano chrni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dobré ale docela zamračené ránko z Hradce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Čao kamarádi, jdu kolem pc cestou na oběd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Koukám, že Roman ani neumí pozdravit, když už vleze do hospy, to je materiál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 DObré odpoledne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 I Tobě Jero... Jak se máš takhle při neděli...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hoy ... Dneska odpocinkove ,relaxuju a mam tu pustenou Dobrou vodu .... Nic se me nechce,mam dost po tomhle tydnu a zitra znova ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) No já chtěl jít dopoledne projít část té naší fototrati a omrknout, jak je kde co zarostlý a kde by se dalo něco vychrostit za účelem vytvoření pěknýho fotofleku, tak jsem vstával v sedm, ale venku scanec, tak kakanec na věc... Jináč včera jsem 12 hodin makal na motoráku, takže už jen pár drobností a v sobotu frčíme... Editováno: 15. Březen 2009, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ja byl omrknout teren vcera,ale vetsina fotek prepalenych ,,slunicko taky svitilo z nehezkych uhlu ... Dneska to samy,chtel jsem vyrazit nekam ven ,ale venku 6stupnu taky destivo ... takze jsem doma... No 12 hodin to musela byt slusna shichta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ja byl omrknout teren vcera,ale vetsina fotek prepalenych ,,slunicko taky svitilo z nehezkych uhlu ... Dneska to samy,chtel jsem vyrazit nekam ven ,ale venku 6stupnu taky destivo ... takze jsem doma... No 12 hodin to musela byt slusna shichta ... No já fotím zásadně se sluncem v zádech a používám stále pevnou korekci expozice -0.7 EV Těch 12 hodin bylo docela fajn, ale práce bylo fakt dost. Hlavně jsem zjistil, že zhořel vysílač signálu ze snímače tlaku oleje v převodovce a navíc se po výměně musel nastavit a zkalibrovat, tak jsem u toho musel trochu víc přemejšlet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Vcera jsem musel prenastavovcat porad no : ),ale stejne to nebylo ono .... Prijde jaro ,bude lip.., To verim ,ale hlavni je ,ze sis nakonec poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Vcera jsem musel prenastavovcat porad no : ),ale stejne to nebylo ono .... Prijde jaro ,bude lip..,To verim ,ale hlavni je ,ze sis nakonec poradil No já mám pevně nastavenou tu korekci expozice a pevně nastavený ISO 200 a čas uzávěrky 1/500 na režim Shutter, clonu si to dopočítá automaticky podle dat z expozimetru, popřípadě když se mi "nástřel" nezdá, volím clonu manuálně... Njn, poradil jsem si, protože mi nic jinýho nezbývalo... A další zzzuper akce bylo zasklívání středovejch dveří po lakování, docela fajn porod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No já mám pevně nastavenou tu korekci expozice a pevně nastavený ISO 200 a čas uzávěrky 1/500 na režim Shutter, clonu si to dopočítá automaticky podle dat z expozimetru, popřípadě když se mi "nástřel" nezdá, volím clonu manuálně...Njn, poradil jsem si, protože mi nic jinýho nezbývalo... A další zzzuper akce bylo zasklívání středovejch dveří po lakování, docela fajn porod... Jasny ... Uz se tesim az to zacne vsecko kvest ,,si s tim budu hrat . Clovek si vzdycky musi nejak poradit,,to je fakt To zasklivani muselo byt asi pekny peklicko ,ale jinac paradni masinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já s tím zrcadlem zatím vyfotil něco přes 6200 fotek a stejně se stím vlastně pořád učím, i když to zrcadlo je takový blbuvzdorný... Mašinka teprve parádní bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Taky se mi plni harddisky ... Musim poridit exter a nahazet to na nej .Zdalo se mi jednu dobu ,ze uz me u toho myho chrastitka nic neprekvapi ,ale zdani klame,taky me dokaze nekdy vypect svinka..... Vidis a me se libi uz ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já to pravidelně cpu na DVD-R... No hlavně už jsem se zbavil toho "polovičního" vzhledu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ahoj Jero.Dnes nefotíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já to pravidelně cpu na DVD-R...No hlavně už jsem se zbavil toho "polovičního" vzhledu... Jj,na poradek se chystam uz delsi dobu .... Moc pekny Maj svy kouzlo masiny jedny... Romane cau : ) Dneska je tady u nas skarede takze sedim doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jero: u nás je taky hnusně. Hele porad mě! Mám jednoho staršího Canona a když tam dám novy tůžkovy baterky tak to vydrží cca 2 minuty a jsou hned vybity.Nevíš čím to muže být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Moc pekny Maj svy kouzlo masiny jedny... Jj, to mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Ono,nevim cim presne to muze byt ,ale starej kodak mi bral jen nektery hodnoty . Kdyz jsem nahodil 1,8 V tak mi to hned vybilo a nedalo se fotit a kdyz mely v sobe treba 1,5 tak to bylo vpohode.Zkousel si to takhle? ... Jinac do fotaku davam vetsinou jen nabijeci kvalitni baterky ... Editováno: 15. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.