Rosťa19 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Rosto: tak v ponděli jsem bez auta Taky se musím domluvit s Garnym kdy mi to udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jojo taky to počasí cobylo mohlo vydržet ještě celý víkend:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 No jo no...budu mit náhradní vozidlo Ford Focus 1,6 74kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ja mam spis strach, az dneska odemknu zamek radici paky, abych vyradil zpatecku stoji to cely tyden zamceny, tak aby to nezatuhlo. A pak budu stat v desti na ulici, super Romario: tak pak dej vedet, jak se ti s tim litalo. To je starej nebo novej Focus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 tak , mam od makano a uz jen cekacka na vikend .) - je dobre pani .... Rano sem vam videl nejakyho chudaka na barandove nekdo se mu radne vyradil na superbovi co sem tak zahlidnul tak mel vymlaceny vsechny 4 vokna - fakt dobytek tenhle narod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jinak vcera sem to drhnul jako kokot rano zacne prset a kroupy ja se z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ford Focus r.v 2005 a je to ten samej motor co má OI 75kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ty woe...to by mě zajimalo jestli mu vzali papíry na místě nebo jak? nemusej mu je sebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Tak já se s váma loučím chlapi. Odjíždím do Již.Čech a budu až v neděli. Mějte je pěkně Editováno: 17. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ros pozdravuj Inku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 hezky vikend, Rosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ahoj a jet vopatrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 S tou rychlosti Bauraku...nevím nevím...to máš překročení o 90 km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 S tou rychlosti Bauraku...nevím nevím...to máš překročení o 90 km... jedna vec je jeslti ho chytli?? druha vec je jaka s nima je rec?? kdyz dobra tak z toho vylezes za 1000,- bez bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 No tak to asi ne...byla u toho Televize Prima...a pak to už podle mě neřeši policie na místě a posílaji to dál.Nevím...můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 dobře mu tak, tomu frajerovy....já včera po Praze nejel radši víc jak 90... ja tam vcera lital jak se dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 No tak to asi ne...byla u toho Televize Prima...a pak to už podle mě neřeši policie na místě a posílaji to dál.Nevím...můj názor. aha no tak to ma smolika panacek, rikam, me pred dvema tydny zmerili na 70 a mel jsem na tacho kolem 190 tak jsem zvedav jestli to dorazi ale jak rikam, vse zalezi jen a jen na tom kdo te chyti. Vzdycky se to da dobre resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Baurak: pro Tebe... http://www.novinky.cz/krimi/166628-passaty...i-183-km-h.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 no koukam, ze se jim docela darilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mě by to asi bavilo člověče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 buzerovat ridice?? me teda fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Vyloženě jezdit v těch Passatech a usměrnovat dopravu.Buzerovat rozhodně NE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jooo to bych chtel kazdej mit tu lepsi praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak tak...oni procházeji nějakym speciálním školenim na ty Passaty což je taky docela mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 tak to musej, jinak bych jich uz asi moc nejezdilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.