Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Hlavne to neprotahuj... cim driv ji to reknes tim lip pro vas oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to určitě... jestli to je jak říkáš tak je to asi nejlepší řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nejak to snad dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Vzdycky vsechno nejak dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ale zajimavy pocit, kdyz vis, ze uz s zadnou jinou nebudes doopravdy stastny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 To rikas ted... casem se urcite najde takova se kterou budes stastny tak hlavu vzhuru chlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ale na druhou stranu, alespon zbydou nejaky penizky na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ale zajimavy pocit, kdyz vis, ze uz s zadnou jinou nebudes doopravdy stastny to je blbost... přesně tenhle pocit jsem měl před rokem a půl! A těd jsem za to rád jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja uz ho mam 4 roky a nejak to nepovoluje ale je zbytecny timhle zasekavat hospodu... Tak at ti to vydrzi drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Díky, já držím palce tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Beda + houmik: Tak ja drzim palce vam oboum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 večer jo... ale nějak dobrej ho nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Též dobrý večer. Špatné období, já zas mám problém z druhé strany, po 5ti letech se se mnou chce rozejít, a taky spousta věcí okolo... Prodal jsem byt a investoval do baráku, a ted nemam kam jít, moje blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Beda + houmik: Tak ja drzim palce vam oboum ježiš... to vypada jak kdyby jsme Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Beda: Ehm tak jsem to nemyslela hihi Luky: Toe taky na nic no ... Proto ja jsem sama a nemusim nic z toho resit ... ma to svy vyhody... i nevyhody - jako vsechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 večer jo... ale nějak dobrej ho nemam no tak dobráá,tak místo toho teda ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Též dobrý večer.Špatné období, já zas mám problém z druhé strany, po 5ti letech se se mnou chce rozejít, a taky spousta věcí okolo... Prodal jsem byt a investoval do baráku, a ted nemam kam jít, moje blbost.... taky pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 cary mary: No jo pokud jsi sama, a už delši dobu, tak to jde, jenže přesně, když je to čerstvý a do budoucna to nevidiš tak jaky by to bylo se stavajíci, tak to je hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no tak dobráá,tak místo toho teda ahoj kdybych na tu zítřejší zkoušku něco uměl... tak by byl dobrej, jenomže v tomhle počasí se člověk nic nenaučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Cítím s Tebou Béďo, zítra mam taky zkoušku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Luky hlavu vzhuru treba to nakonec jeste dopadne vsechno dobre.... Jinak drzim pesti na zkousky zitra oboum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Cary: Mohu jen doufat a snazit se, v obouch případech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Cary: Mohu jen doufat a snazit se, v obouch případech... Nesmis to videt vsechno tak tragicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Dobrý večer všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.