Přejít na obsah

lukynodc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem lukynodc

  1. Tak jsme to nějak s taťkou fattym dohodli na úterý OSMÉHO v OSM hodin večer v Děčíně vedle Tesca na parkovišti u Mountfieldu, tak jak kdo budete moct tak doražte. 08.07.2009 v 20:00 hod. DC - Mezi Tescem a Schellkou parkoviště žel. Abraham - Mountfield - elekto Planeo... Zdar.
  2. Úplný souhlas s Vámi všemi, jelikož jezdím DC - PHA a Z5, často tohle řešim mezi DC-UL a UL-Lovosice a to dost často. Na D8 už převážně jen TIR, kteří využívajíc tempomat tam prostě vjedou a nic je nezajímá, ty si prostě o ně auto nerozmlátíš, takže maj jistotu, že to dobrzdíš, i když už párkrát jen tak tak, ale taky ne vždy to byla chyba TIR (někdo mu tam vjel z pumpy, či připojováku), no prostě suma sumárum jsou mezi námi prasata.
  3. Smůla: Část obětí z airbusu se nepodaří nikdy najít
  4. pohled od syna, který zahynul v airbusu..... TU a prý tam byli i další dva Slováci, na konci článku... Brr
  5. Si alespoň odpočine na nohy, docela dobrý....
  6. tak tak, Vorlajz, garáže v Ústí, a kde? Pod Mariánskou? SKAJO podpis supr...
  7. kuwa ja se z toho pose*u, co oni ještě nenajdou: Nezvratný osud XX
  8. Tak tak to se Ti povedlo. Jinak P.T. vyčerpávající odpověď, díky snad i za ostatní.
  9. Taky bych měl dotaz, by mě zajímalo, jak vyřešíte třebas prasklou žárovku v reflektoru za letu, nebo na signalizačních blikačích (tam jsou asi stroboskopy,co?) Vás tam nahoře zastavěj fíci a řeknou pane pilote vystupte si...... :smich: :smich:
  10. Nové dva důkazy o rozlomení letadla TUTO Jinak předešlé příspěvky tu na foru dosti zajímavé čtení. Tohle se nikde v novinách opravdu nedočteme. Takže kluci díky, aspoň máme všeobecný přehled co a jak a taky jak se vlastně v práci nudíte, když to za Vás dělá PC :D :smich:
  11. Pěkný ráno, středočeši..... tu na severu chcije a chcije.
  12. ještě nemam foto, o velikonocích jsem přešel z O1 na OII. Ale polepším se a něco už s tim kurňa musím udělat. Nechápu, jak můžete stíhat práci, školu, manželky, milenky, autíčka, pivečko a ještě k tomu si sednout k tomu netu a být tu skoro každý den. jste hold borci
  13. Taky už aby ty přenosný známky byly, mě by to vyhovovalo, pač jezdim pracovně DC-PHA a z5, tak ja ji vyuziju a kdyby ji chtěl někdo pučit, tak proc ne, třebas i za pivko cha..
  14. Tak se podívejme na další informace, na co ještě nepřijdou. Někdo tady psal, že si ještě o tom počtem a je to TU
  15. Joo díky. jsem po čtyřiadváce a po škole, tak jedu ofafrně dom. tak se tu majte. Možná se připojim k pivku až doma. Čus. Neožerte se tu, venku je vedro a mohlo by vás to pak picnout.
  16. Jo pánové, jenže já ji měl přepsanou už z minulého ročníku, takže snad už naposled... to opakování...
  17. Brý odpo, pánové, Jak se máte, ja byl dnes na zkoušce a prej se uvidíme zase ve čtvrtek - příští. Kuwa...
  18. lukynodc

    A.S.

    Tak veliká gratulace a hlavně hodně zdraví a co nejmíň servisních úkonů.... Jinak koukám docela dobře vyvinutý porost hlavy... Ať se daří Vám všem.
  19. lukynodc

    Yeti

    No chlapi, mě ta pátá pneu v kufru ne a ne se sjet....
  20. Je zde necelých 250 uživatelů, ale ty jsou asi jinde, tak budeš muset za nimi.. a nebo čekat a čekat...
×
×
  • Vytvořit nový...