Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím a zároveň se loučím.. školu jsem jaksi vypustil a jdu s kamoskou na pizu (picu po cesky jsem psat nechtel, aby nevznikaly jisté spekulace i v této hospodě :smich: ) zatím se mějte :) Doufám, že to počasíko vydrží, páč budem na zahrádce B) a pokud by měl někdo chut, možná zbyte lol páč tam dělaj dosti velký a sytný porce :)

Vloženo

Romčo nevím nevím, podíívám se, ale asi ani ne dnes ani zítra, leda v pátek po zkoušce :p;)

JSem měl v plánu se učit na zítřejší zkoušku a kamarádka mi jaksi změnila plány..

Vloženo (editace)

a přísaháš, že jenom s focením? lol

PS: s touto kamoškou sme měli v plánu nějaké fotky na golfu, ale myslím jako normální, oblečená atd ;) no víš jak to myslím andílek

Editováno: , autor: dadacek
Vloženo
tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-)

tak to jsi jednička :) , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( :smich: s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky

Vloženo
tak to jsi jednička :) , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( :smich: s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky

to je taky hezky, ja mam tech 75tkm jen sluzebnim a svym jeste tak 15tkm

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...