dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to jsi musel jen chvalit, to prece nejde jinak slečny, nebo alkohol? (z odpovědi, to není jasne patrné a proto nebude brána jako soutěžní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Na chvilku se odmlčím, du skusit jednu gamesku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já jsem vyhlásil tipování, říct to hned ze startu není tak akční Aha, no budu rozmýšlet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ne ne, myslím na Tebe s tím Chorvatskem, kudy chodím, ale nemůžu zatím nic kloudnýho vymňouknout... ty voe zase z toho nedelej kovbojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 slečny, nebo alkohol? (z odpovědi, to není jasne patrné a proto nebude brána jako soutěžní) tak alkohol urcite a slecny tot otazka, nevim jak vypadaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já jen že na to fakt myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já jen že na to fakt myslím... no ja v to pevne doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dádo, jak jsem ti psal o tý "životní ráně", tak to je tady: http://www.casopisgolf.cz/c-3440-jaguar-za-hole-in-one.html jinak jsem prohrabával počítač a nic jsem nenašel, zkusím najít něco v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tobě též... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 koukám že sme přišla pozdě,už tu nikdo nenííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ja jsem tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 nejak se to tu vyprazdnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 dobré čertí Jardi díky za projevenou aktivitu du si přečíst ten článek, pak jídlo udělám a pak asi škola a zbytek naplánovaný věcí. slečny byly pěkné, ale asi vás sklamu, vyjádřil jsem se jim k alkoholu nikoliv na jejich zevnějšek.. a konkrétně na chuť Jagra.. docela to nepobrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobře ona su zvědavej, kdy mě se povede jamka na jednu ránu i když já musím furt ještě vypilovat švih, páč kdejaká holka/ženská mě trumfne Ty ji předpokládám znáš osobně co Jary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 já ho taky dřív nemusel, ale chutě se mění , což mi připomíná jednu debatu s kolegou na téma holky, říkal, že se mu líbí čím dál mladší, já mu povídal, že to tak není, že se nám pořád líbí dvacítky, jen jak nám léta přibývají, tak jsou pořád od nás mladší a mladší, ale máme pevné zásady - na dvacítky se nám líbí skoro vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ty ji předpokládám znáš osobně co Jary? znám, manželka kolegy, na jeho kartu tam budeš , kolega z toho měl hlavu docela v kopru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jinak ahoj Čertííí, všem dobré chutnání a hezký odpoledne, asi půjdu dospat pátek a sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jardo Dádo ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Je doba oběda...copak máte dobrého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mam hlad!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 breeeho dne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 zdarec kamarade :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Už jsem zase zde - obědval jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 breeeho dne! zdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.