houmik Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kurva, hosti si koupili na baru flasku Jägermeistera a delaji bordel po baraku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ..........hérečky.......... kurvy, chlast a chlebíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 pánové já to balím jinak bych šel zase v 1 spát až..Držte mi zítra mezi 10-15hod všecko co jde.. 3 testy taktéž luxus Po zkouškách se určo ukážu Dobrou noc všem! dobrou noc dady a neboj,to zvládneš,myslíme na tebe...ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 o tom neni pochyb Jisté pochyby jsem měl, ale jsem již přesvědčen Jardi dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mějte se jdu chrnět, brou dobrou čest Jardo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kurvy, chlast a chlebíčky a takhle mi si tady žijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kurva, hosti si koupili na baru flasku Jägermeistera a delaji bordel po baraku... Zabavit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 pánové já to balím jinak bych šel zase v 1 spát až..Držte mi zítra mezi 10-15hod všecko co jde.. 3 testy taktéž luxus Po zkouškách se určo ukážu Dobrou noc všem! Brou a zejtra hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mějte se jdu chrnět, brou dobrou Dobrou pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobrou všem škodovákům i bývalym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobrou všem škodovákům i bývalym... měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 dobrou noc dady a neboj,to zvládneš,myslíme na tebe...ahoj kol5 BYch si nechal líbit furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobrou Jiři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ok,dík moc.Hoď mi kdyžtak do SZ tel ok napisu ti to tam, a je mozny ze treba s MichalemF pojedeme v patek uz rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dadacek: bojim se, ze uz je prazdna, radsi jsme zavreli bar, aby si nesli koupit dalsi flasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 a takhle mi si tady žijeme nemame problem prece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ok napisu ti to tam, a je mozny ze treba s MichalemF pojedeme v patek uz rano jasně,ještě se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dadacek: bojim se, ze uz je prazdna, radsi jsme zavreli bar, aby si nesli koupit dalsi flasku musi bej veselo a nesnasim zavreny bary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dadacek: bojim se, ze uz je prazdna, radsi jsme zavreli bar, aby si nesli koupit dalsi flasku to bych z vás měl radost kdyby jste mi zavřeli bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jasně,ještě se domluvíme o tom nemam nejmensich pochyb :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jako, staci aby mi zaklepali na dvere a ja ho pujdu zase otevrit ale pan majitel uz tam s nima nechtel sedet, rano jde do prace a ja nebyl doma, abych prebral stafetu Ale mit tady vas, tak bar nezavru takovi pijaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to bych z vás měl radost kdyby jste mi zavřeli bar jojo ja bych to videl uplne stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No nic,mažu spát,ať to dospím.Mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jako, staci aby mi zaklepali na dvere a ja ho pujdu zase otevrit ale pan majitel uz tam s nima nechtel sedet, rano jde do prace a ja nebyl doma, abych prebral stafetu Ale mit tady vas, tak bar nezavru takovi pijaci to radi slysime :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No nic,mažu spát,ať to dospím.Mějte se ja za chvilku taky, mej se pane a posilam tu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.