dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Rozhodně to stojí za to nevím co mě to najednou napadlo si to v 1 stáhnout, ale vydržel jsem až do konce PS: pust si http://www.play.cz/radio/kisshady128.asx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tvorbu HH mapuju nekdy od Manzelu, takze o tom snad neco vim Koukám, že docela "pamětník" možná gurmán? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hrábe jedna home edition pre teba v knajpe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Už jsem četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dadacek: tenkrat me ta hudba oslovila a vypada to, ze me to jen tak nepusti. Jdu spat, dobrou, panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jdu spat, dobrou, panove No když jinak nedáš tak tedy DOBROU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 houmiku dobrou ty já ju změnil hodněkrát za tu dobu tož páááá asi to taky zabalím, bolí mě v krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 asi to taky zabalím, bolí mě v krku To je následek weekendové změny teploty a golfu poránu ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jo hrábě, těžko říct? to oprabdu netuším mám dojem, že jsem to nějako konzultoval s jednou kamoškou, ale k čemu jsme došli si už nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 K výměně bacilů asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Brý ráno všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ahoj pánové a krásné ráno přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 cest pionyrky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 taky vsem hezky rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 zdarek! koukam ze dnes drete nebo jeste chrapete taky se mi nechtelo z postele.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 zdarek!koukam ze dnes drete nebo jeste chrapete taky se mi nechtelo z postele.... ja tak jako dru a nedru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ja tak jako dru a nedru sme 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 sme 2 tak to je rozumny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak to je rozumny nepotkal jsi na OII mlhovky tu posledni verzi? teda predface ... nebo nemas tip na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 nepotkal jsi na OII mlhovky tu posledni verzi? teda predface ... nebo nemas tip na netu? podkavam hodne veci ale tohle zrovna ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 podkavam hodne veci ale tohle zrovna ne v poho nekde neco vystracham - prosimte muzes nekde overit ze zadni naraznik OII face pujde na predface? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 v poho nekde neco vystracham - prosimte muzes nekde overit ze zadni naraznik OII face pujde na predface? uz je takhle prodavam bezne a zatim nikdo nerikal, ze by tam nesel. Uchyceni by mel mit stejne jako ma rs naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 uz je takhle prodavam bezne a zatim nikdo nerikal, ze by tam nesel. Uchyceni by mel mit stejne jako ma rs naraznik a asi nevis o nekom kdo to bud dela nebo prehazoval si to sam... abych potom nemusel neco rejpat apod. ... a v barve dodat asi nemuzes co? je to i s tim prislusenstvim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 a asi nevys o nekom kdo to bud dela nebo prehazoval si to sam... abych potom nemusel neco rejpat apod. ... a v barve dodat asi nemuzes co? je to i s tim prislusenstvim? ja ti muzu dodat samotny naraznik. Ted na nikoho kontakt nemam kdo to delal. Ale urcite uz to nekdo tady na foru delat musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.