jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jiříku.. ahoj Ahoj, něco novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj,něco novýho? asi ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ja se mam ted paradne jeste musim premluvit doma, aby pustili nejakou korunu a zainvestovali mi kolecka na auto, nez si to odpracuju pres leto a jinak me od zitrka cekaji oslavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj vsichni................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Hospoda skoro prázdná takhle poránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 BAF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 lek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak ted jsem na vlastni oci videl neco neskutecnyho pani odjizdela od nas z parkoviste, nejdriv skoro nechala naraznik na zakladu pro posuvnou branu a potom skoro nabourala auto jinyho hosta, kdybych rychle nepribeh, tak byl pruser tak takhle neschopnyho ridice/ridicku jsem dlouho nevidel. Prosim prosim, at takovych lidi jezdi co nejmin nebo nejlip vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Brej den. Bude chcát asik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak ted jsem na vlastni oci videl neco neskutecnyho pani odjizdela od nas z parkoviste, nejdriv skoro nechala naraznik na zakladu pro posuvnou branu a potom skoro nabourala auto jinyho hosta, kdybych rychle nepribeh, tak byl pruser tak takhle neschopnyho ridice/ridicku jsem dlouho nevidel. Prosim prosim, at takovych lidi jezdi co nejmin nebo nejlip vubec zdarec - jo to si nevyberes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Brej den. Bude chcát asik... taky zdravim jo i tu to tak vypada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Mam tady 3 listky na dnesek na vecer na otacive hlediste v Ceskem Krumlove. Hrat budou Robina Hooda. Nemel by nekdo zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Zdarec,tak tady už chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Čááu sousede. Ve zrazíkách jsem našel Hospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Čááu sousede. Ve zrazíkách jsem našel Hospodu Ahoj Rosťo, mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Zdarec,tak tady už chčije cus pane! tady uz taky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Zdarec,tak tady už chčije prosimte tak jak ten vecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 prosimte tak jak ten vecer? S večerem počítám. Ještě čekám, až se mi ozvou dva kamarádi, co možná pojedou. Jinak včera mi tam nebrali telefon, tak to budu zkoušet dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 S večerem počítám. Ještě čekám, až se mi ozvou dva kamarádi, co možná pojedou. Jinak včera mi tam nebrali telefon, tak to budu zkoušet dneska co chata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 co chata? Tak jsem se konečně dovolal-místa je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak jsem se konečně dovolal-místa je dost OK - pze ja tam pojedu s kamosem a nebudem mit odvoz takze snad Jirka by nas sjel a museli bychom spat s vama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 OK - pze ja tam pojedu s kamosem a nebudem mit odvoz takze snad Jirka by nas sjel a museli bychom spat s vama no problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no problemo OK pocitam ze ty tu chatu budes brat na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 OK pocitam ze ty tu chatu budes brat na 100% jojo, az tam budu tak ti cinknu a dohodneme se kolik mam vzit mist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 jojo, az tam budu tak ti cinknu a dohodneme se kolik mam vzit mist ok chlape! a majznem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.