Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Dobrou noc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak jsem doma, dal jsem jedno za Oviho, jedno za Bauráka a dvě za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Něco takového se tam pořád nosilo takže asi nic zas až tak neobvyklého, že . A mizung se Ti teda povedl Právě.. chtěl jsem se tomu vyhnout, alkohol mě ted nebaví.. Povedl, děkuji To víš, všechny hrady a zámky mají přece únikové cesty lol Pro dnešek dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ahoj Jirko a zároveň i dobrou Zítra mám celkem náročno tak mizím zavčas a večer jsem tu - snad !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Sbohem, panove, loucim se... na brzkou shledanou jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak jsem doma, dal jsem jedno za Oviho, jedno za Bauráka a dvě za mě a co za mě ,co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 O něm jsme se dneska bavili s Alkou že nebýt Romče tak to mohlo být i celkem zajímavý co by bylo dál Nebylo to Romčou, ona chtěla jet domů hnedka okolo osmé. Pak jsme se domluvili na 23:00 a odjížděli jsme v 0:30 K Rooooománkovi se moooc těším, tam budu mít svůj stan, postýlku => to bude jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 brej den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak jsem doma, dal jsem jedno za Oviho, jedno za Bauráka a dvě za mě ja to rikal, ze se nalejes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 brej den! zdarec pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ja to rikal, ze se nalejes cus tak jsem koukal do spoluzacek.... pekny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 cus tak jsem koukal do spoluzacek.... pekny... moc pekny snímky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 moc pekny snímky to teda jsem zvedav na ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to teda jsem zvedav na ostatni to ja docela taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to ja docela taky :-) to zase bude ukazka predevsema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 neudelas nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 priste vzit i ostatni at se tak nedivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 klidne nas priste muze byt vic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Brý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Dobré ránko i když tak trochu zatažené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 klidne nas priste muze byt vic :-) vic lidi vic moznosti ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 zdarek panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 vic lidi vic moznosti ) presne tak pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 no nic jde se makat - je toho vic nez dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ja jedu za hodinu do toho Liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.