Publikováno Duben 11, 200718 r Zdravím, koupil jsem octávku 4x4 r.v. 2002 s motorem 1.9 TDI 74KW. Má ABS/EDS ale chybí ESP. Uvažuju li správně, tak EDS umí přibržďovat jednotlivá kola nezávisle, takže by teoreticky přidat ESP neměl být zas až takový problém, nebo snad jo? A co přidání tempomatu? Pokud to jde, co to obnáší a na kolik to přijde? Díky, RaK
Duben 11, 200718 r Autor a dokolečka dokola.... Sem tu novej, takže sorry.... Co ta odpověď, byla by??
Duben 12, 200718 r Zdravím,koupil jsem octávku 4x4 r.v. 2002 s motorem 1.9 TDI 74KW. Má ABS/EDS ale chybí ESP. Uvažuju li správně, tak EDS umí přibržďovat jednotlivá kola nezávisle, takže by teoreticky přidat ESP neměl být zas až takový problém, nebo snad jo? A co přidání tempomatu? Pokud to jde, co to obnáší a na kolik to přijde? Díky, RaK Tempomat za 1000-1200 packa s kabelazi, montaz ruzna cenofka, nebo sam. Nic na tom neni. a ESP- jinej krouzek pod volant, RJ a jeste nejaky cidlo.. nekde to tu Vasa psal. Hledej.
Duben 12, 200718 r Autor sem tu trochu hledal a přidělat ESP na čtyřkolku r.v. 2002 asi znamená vyměnit/přidat +kroužek pod volant 1500Kč +duosensor 1500Kč +ESP jednotka 2000Kč +brzdový válec s čidlem tlaku 1000Kč sem tušil že to bude kapánek dražší takže si asi (zatím) nechám zajít chuť
Duben 13, 200718 r u tvého modelu tempomat neni problem......ESP v podstatě také jde dodělat ale je to trochu víc práce zrovna mám doma celou sadu na ESP do mého auta a až bude čas tak se na to vrhnu......mohu pak napsat jak dlouho mě to trvalo ale mám jen předohrabku :-))))) MartinRS
Duben 13, 200718 r ESP na 1.9 TDi předohrab i s ovzdučněním cca 6 hodin práce i s obědem u aut s 4x4 je ještě snímač podélného zrychlení tempomat cca 45 minut
Duben 13, 200718 r Autor To MartinRS: Tak tu montáž pokud můžeš nafoť i pro ostatní To Vasa: ten snímač přijde vyměnit pouze za duosenzor, tj. si ušetřím tuhle kabeláž?
Duben 13, 200718 r sem tu trochu hledal a přidělat ESP na čtyřkolku r.v. 2002 asi znamená vyměnit/přidat+kroužek pod volant 1500Kč +duosensor 1500Kč +ESP jednotka 2000Kč +brzdový válec s čidlem tlaku 1000Kč sem tušil že to bude kapánek dražší takže si asi (zatím) nechám zajít chuť RE: Jeste k tomu prdej kabelaz, a tlac. na palubku to je dalsich litr a vic.., brzdovka a kotel prace... Upraveno Duben 13, 200718 r od JasteR
Duben 13, 200718 r u tvého modelu tempomat neni problem......ESP v podstatě také jde dodělat ale je to trochu víc práce zrovna mám doma celou sadu na ESP do mého auta a až bude čas tak se na to vrhnu......mohu pak napsat jak dlouho mě to trvalo ale mám jen předohrabku :-)))))MartinRS Obzvlast kdyz se musi menit i posilovac co, jen kuli jine rozteci sroubu Upraveno Duben 13, 200718 r od JasteR
Duben 16, 200718 r sem tu trochu hledal a přidělat ESP na čtyřkolku r.v. 2002 asi znamená vyměnit/přidat+kroužek pod volant 1500Kč +duosensor 1500Kč +ESP jednotka 2000Kč +brzdový válec s čidlem tlaku 1000Kč sem tušil že to bude kapánek dražší takže si asi (zatím) nechám zajít chuť Na 4x4 bych ESP neřešil... jestli nevíš co s penězma, tak si pořiď lepší trysky, turbo a chip... bude to mít určitě lepší užitek než ESP... toť můj názor. Pro rejpaly... je mi jasný, že trysky, turbo a chip bude násobně dražší než ESP
Duben 16, 200718 r zmíněné ceny, jsou ceny nových dílů?Já chci taky ESP-éčko Tak na to zapomen, tohle jsou ceny spise nizssi a bez dokladu samo, ..treba jen novy snimac natoceni volantu stoji pres 7tis,- kc...
Duben 17, 200718 r zmíněné ceny, jsou ceny nových dílů?Já chci taky ESP-éčko Tak na to zapomen, tohle jsou ceny spise nizssi a bez dokladu samo, ..treba jen novy snimac natoceni volantu stoji pres 7tis,- kc... a dá se sehnat komlet, třeba někde, co já vím kde? Ptal jsem se asi na 4 vrakáčích a všude mě poslali do ... Upraveno Duben 17, 200718 r od michal_1
Duben 17, 200718 r u tvého modelu tempomat neni problem......ESP v podstatě také jde dodělat ale je to trochu víc práce zrovna mám doma celou sadu na ESP do mého auta a až bude čas tak se na to vrhnu......mohu pak napsat jak dlouho mě to trvalo ale mám jen předohrabku :-)))))MartinRS Obzvlast kdyz se musi menit i posilovac co, jen kuli jine rozteci sroubu jj nafotím až se to bude dělat a posilovač měním také vše komplet........:-))přesně tak je tam dost věcí kolem co se musí udělat ono v kostce řečeno to zní jako sranda ale je to prostě práce.......:-))
Únor 15, 200817 r Už to niekto robil? Chcel by som sa opítať, čo všetko k tomu treba, aká diely, aké časti kabeláži... Prípadne kto to vie potom domintovať a naprogramovať. A či je to vôbec možné, domontovať ESP. Upraveno Únor 15, 200817 r od DavidSK
Únor 15, 200817 r Už to niekto robil? Chcel by som sa opítať, čo všetko k tomu treba, aká diely, aké časti kabeláži... Prípadne kto to vie potom domintovať a naprogramovať.A či je to vôbec možné, domontovať ESP. jde to už se to tu řešilo hledej
Březen 28, 200817 r Má niekto prosím skúsenosti s domontovaním ESP na 4x4 ??? Vyzeralo to pomerne jednoducho, zohnali sa všetky potrebné diely na to, len nik nepočítal s tým, že okrem potrebných dielov nesedia brzdové trubky. Na predohrabe, to všetko pasuje, len sa vymení brzdový válec j tlakovým snímačom a jednotka, na ktorú sa len prešrobujú pôvodné brzdové trubky.
Březen 28, 200817 r K tomuto som doteraz dospel, lebo som chcel domontovať ESP do O1 4x4. Predohrab: -Krúžok pod volant -Brzdový valec s čidlom tlaku -Jednotka ESP -Duosenzor priečneho a rotačného zrýchlenia -Vypínač ESP -Nejaké káble a konektory -Brzdová kapalina -a práca 4x4: -Krúžok pod volant -Brzdový valec s čidlom tlaku -Jednotka ESP na 4x4 MK 60 ( u 4x4 bez ESP je stará MK 20, no brzdový válec je novší so širšou roztečou na uchytenie na podtlakový posilovač, tým pádom sú iné brzdové trupky na MK 60 a držiak jednotky MK 60) -4x brzdové trubky na MK 60 -Držiak MK 60 -Konektor na MK 60 s ESP -Senzor priečneho zrýchlenia, (senzor rotačného zrýchlenia je u pravého A stĺpika) -Vypínač ESP -Nejaké káble a konektory -Brzdová kapalina -a práca Ono sa to trošku viac predraží ako u predohraba a hlavne tá práca s trubkami zadnými. Čo sa podarilo zohnať mne, tak cena komplet aj s montážou zdravých 22 - 25.000,- Sk. Tak to sa asi oplatí počkať si na Scouta, tam je ESP v sérii
Březen 29, 200817 r Ja na predohrab musel i posilovac, byla jina roztec sroubu a ten novy se me zda trochu tuzssi..
Březen 29, 200817 r Ja na predohrab musel i posilovac, byla jina roztec sroubu a ten novy se me zda trochu tuzssi.. Ano, ked si domontovával ESP do O1 do 2000 pred facelift. 4x4 (moja r. 2002) rozteč šrobov na valci širšia ( ako facelift) a jednotka otočená s 25 pinový konektorom (ako pred facelift do 2000). Asi keď má byt 4x4 iná, tak iná... Upraveno Březen 29, 200817 r od DavidSK
Březen 29, 200817 r Obecně 4x4 v OI mají jiné jednotky ABS, MR02 měla v předohrabu už MK60, ale 4x4 ještě ten o řadu níž (MK20) prot neseděj trubky a nejspíš nebude sedět ani konektor.
Březen 29, 200817 r Nesedí ani konektor, tak je to jasné, že 4x4 je dosť odlišnejšia, tak aj v tomto prípade (domontovania ESP) je to zložitejšie.
Březen 29, 200817 r stačí sehnat konektor a půjde to, jen si ještě nejsem jistý, jestli se dá ABS z předohraba dát na 4x4, ale mělo by
Leden 1, 200916 r Ahoj, mam Octavia Combi 4x4 sestikvalt 1. generace modelovy rok 2004. Uvazuju, ze bych do toho nechal delat ESP. Vim, ze senzory etc prijdou na cca 20kKc. Kolik prijde prace? Mate s tim nekdo zkusenost a dodelaval jste to nekdo na auto? Diky za odpovedi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.