Přejít na obsah

Už mě nebaví škrabat čelní sklo...


Fire

Doporučené příspěvky

Ahoj, furt mě nebaví po ránu škrabat dvě auta ( jedno sobě a druhé přítelkyni ), chci se zeptat, jak se přesně jmenuje ta hliníková "dečka" co se večer práskne na čelní sklo, ráno ju sundám a nemusím škrabat....jaká je cena a kde ji seženu, díkec... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bacha na spravny pridelani. Jsem to nechtel strkat do dveri pres tesneni aby se nejak nevymackalo, tak jsem to pridelal jak se dalo na natahovaci pasky. Ta pani co se mnou bydli mi tam este nejaky prisila. Ale i tak kdyz je auto spinavy a fouka vitr(v zime vetsinou) tak jsem pak musel nechat rozlestit predni sloupky od jemnych skrabancu. Byli uplne matny po mesicnim pouzivani. Nakonec skoncila v kosi a kopil jsem si sprej na rozmrazovani.

Jen ho setru az po kilometru. Pres kapky je videt a pak uz ta tenka vrstva nezamrzne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám taky tu clonu s alu povrchem a je to dobré,skřípnu to normal do dveří a hotovo,jen mi jebe z toho jak se furt roluje do ruličky,složit mi je jedno to se stočí sama ale natáhnout přes auto je oprc :D když ale sněží tak jí nedávám to halt ráno škrábnu no

rozmrazovač od hekry mám ve dveřích v kastlu kdyby bylo nejhůř,ale fakt jak píše Vaša,to samý je u nemrznoucí do ostřikovačů,hned to zmrzne a to pak jen kropíš a stíráš a kropíš a stíráš a ..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alu folii jsem použil jednou a vyhodil. Už jenom její přesné nasazení byl problém a když jsem ráno přišel k autu, sníh a led všude, tak jsem ji vyhodil.

Jeden praktický nápad: co kdyby přítelkyně škrábala svoje auto sama? Hned máš méně práce ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jaký si měl problém s nasazením folie?vždyt přeci jednu stranu skřípneš do dveří,obejdeš auto a skřípneš do druhých,trochu porovnáš a je to!neměl jsem zatím problém s přimrznutím ani s ničím jiným,jen v létě to proti slunci jaksi nefunguje,že by odrážela slunce jak píšou a inter. se méně hřeje,to jim nevyšlo,to ale asi u žádný clony ani u těch papíráku,v tom případě je to jen reklama na vyhození peněz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říkáš, já si ráno pěkně nastartuju, vytahnu sharana (rozmrazovač) postříkám skla, hodím sharana zpátky do kufru, vytáhnu stěrku s hadrou, setřu to co mi zbylo z námrazy a než obejdu cely auto, tak je vevnitř docela teplo atradá do hokny.

Ale vzhledem k tomu že jsem kůže líná, tak večer svýmu mazlovi přikriju čelní sklo starým povlečením z peřiny, abych toho ráno neměl tolik, dám mu pusu na dobrou noc a když mně ta huba nepřimrzne jdu spát taky. :palec2:

Neznám lepší postup ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Octaviaman:

No právě když ji natáhl a zabouchl druhé dveře, tak se ta folie povolila a pořád dokola. Ale ta folie taky nebyl žádný extra přesný výrobek. Tak aspoň jsem to zkusil.

Ted používám rozmrazovač ve spreji, je to rychlé, ale má to své mouchy, jak psal Vaša.

Editováno: , autor: Ignác
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na nějakém autě jsem viděl, že byla zakrytá celá střecha (tzn. všechny okna) takovou plachtou (asi byla udělaná na zakázku), která měla v každém rohu gumu s háčkem a ty háčky byly zaháknutý za kola. Takže majitel potom sundá tu plachtu a má všechny okna čistý :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to mam koupeny, uz to mam asi 2 roky. je to docela sikovny, ale jako ze bych to delal kazdy den to ne, v zime prijedu do skoly, auto postavim pred barak, hodim plachtu a kdyz odjizdim, tak to slozim a uklidim. Kazdy den bych to delat nechtel :p

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...