Přejít na obsah

problém se spojkou??

mikee.man.cz

Doporučené příspěvky

zdravim, mám 1.8T agu a začínám čím dál víc slyšet takové kovové cinkání při pouštění spojky - to ještě chápu prostě vypínací ložisko, ale mám dojem že ho slyším i při volnoběhu -teď nevím, jestli může být slyšet???ještě jedna věc, kterou jsem zjistil až teď, když nasněžilo - když trochu začnu hrabat, tak slyším takový zvláštní zvuky jako když něco pinká ve spdku auta, líp to popsat nedokážu.ten zvuk jsem poslouchal v podzemním parkovišti, kde není sních, nemůže to nějak souviset s tou spojkou v pr...???za normální jízdy nic není slyšet, fakt divný...dík za každkou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky sem si říkal, že to ložisko se pořád točí, ale nejvíc je slyšet, když zabírá spojka, jde totiž ne moc hladce...

Mám stejný problém už asi rok a 1/2.Nejvíc to dělá po ranním nastartování,neutrál volnoběh a chrčí to jak blázen,když sešlápnu spojku,přestane to,když povolím chrčí zas.Když se potom auto zahřeje a otáčky motoru klesnou jak mají,tak už to tak moc nedělá.Myslím si,že to bude určitě spojkové ložisko a chystám se na výměnu celé spoky,když už tak už,ne?

Odkaz ke komentáři

Aby to nebyla převodovka... ( myslím to chrčení ), takhle obvykle začíná problém na předloze, ale jak se trochu namaže a zahřeje tak je klid.

Můžeš mi to blíže popsat co tím přesně myslíš?Čemu se přesně říká předloha,nějaký nákres,foto,by nebylo?Díky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...