Přejít na obsah

ARX vynechavani valce nebo neco jineho

xhans69

Doporučené příspěvky

Zdar lidi,

posledni dobou kdyz je pod cca 2 stupne se mi obcas stava, ze po nastartovani mi zacne motor jakoby vynechavat. Na plyn nereaguje, nekdy se podari ho vytocit ale vetsinou na plyn nereaguje. Zkousel jsem vymenit i zapalovaci civky na svickach i svicky. Vycistene mam kde co.

Vag samozrejme neukaze nic, posledni dobou mam dojem ze ta vlastni diagnostika je k nicemu a je tam jenom do poctu.

Poradte do ceho jeste trisknout

Je to O1, 1.8T 4x4, 2004, najeto 140kkm

Kdyz je teplo tak se nic nedeje, zadne zvlastni jevy

PS:

taky se mi stane ze na me zacne rvat chladici kapalina, ktera je samozrejme ok, ale cetl jsem ze mam zkusit oskrabat elektrody, tak to zkusim, ale zas to dela jenom pod ty 2 stupne

EDIT:

Tak pry mi to cerne kourilo z vyfuku

Editováno: , autor: xhans69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klapka je vycistena, a mela by chodit normalne. Dela to jenom po nastartovani, jakmile se to uz lehce zahreje tak je to ok.

Lambda by to mohla byt, ale spis si myslim ze v tom bude zase kat. U tech 1.8 je pro nej zivotnost asi max 130kkm podle toho co mam zatim zkusenosti, pak se musi vymenit, kor kdyz jezdim kratke trasy

Odkaz ke komentáři

Zdar lidi,

posledni dobou kdyz je pod cca 2 stupne se mi obcas stava, ze po nastartovani mi zacne motor jakoby vynechavat. Na plyn nereaguje, nekdy se podari ho vytocit ale vetsinou na plyn nereaguje. Zkousel jsem vymenit i zapalovaci civky na svickach i svicky. Vycistene mam kde co.

Vag samozrejme neukaze nic, posledni dobou mam dojem ze ta vlastni diagnostika je k nicemu a je tam jenom do poctu.

Poradte do ceho jeste trisknout

Je to O1, 1.8T 4x4, 2004, najeto 140kkm

Kdyz je teplo tak se nic nedeje, zadne zvlastni jevy

PS:

taky se mi stane ze na me zacne rvat chladici kapalina, ktera je samozrejme ok, ale cetl jsem ze mam zkusit oskrabat elektrody, tak to zkusim, ale zas to dela jenom pod ty 2 stupne

EDIT:

Tak pry mi to cerne kourilo z vyfuku

Měl jsem to samé na AUM a vyčistil jsem klapku, ale VYČISTIL, nikoliv jen očistil či prostříkl, prostě vyndat a vyčistit, aby byla jak dětská prdelka (a že to trvalo). Lambda a katalyzátor to podle mne nejsou, protože do zahřátí je motorová jednotka nebere.

Odkaz ke komentáři

xhans69: pokud je to jen za studena, tak zkus čidlo chladící kapaliny

Cidlo jsem dle ruznych rad oskrabal. Zatim se mi problem s hlaskou brzdova kapalina stop atd... neukazal, Bud je to nahoda nebo ne, ale motor sem tam vynechava dal. Je to jako by jeden valec haproval.

Zkusim jeste od kolegy vymenit celou nadrzku s tim cidlem, jestli mu to zacne neco delat nebo mi to naopak prestane.

Jeste to upresnim, nedela to ihned po nastartovani, ale jakmile se trosku pohnu kdyz povolim spojku se zarazenou 1. Jak poklesnou otacky.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem to samé na AUM a vyčistil jsem klapku, ale VYČISTIL, nikoliv jen očistil či prostříkl, prostě vyndat a vyčistit, aby byla jak dětská prdelka (a že to trvalo). Lambda a katalyzátor to podle mne nejsou, protože do zahřátí je motorová jednotka nebere.

Klapka byla 2h v ultrazvuku. To by snad mohlo stacit

Odkaz ke komentáři

Cidlo jsem dle ruznych rad oskrabal. Zatim se mi problem s hlaskou brzdova kapalina stop atd... neukazal, Bud je to nahoda nebo ne, ale motor sem tam vynechava dal. Je to jako by jeden valec haproval.

Zkusim jeste od kolegy vymenit celou nadrzku s tim cidlem, jestli mu to zacne neco delat nebo mi to naopak prestane.

Jeste to upresnim, nedela to ihned po nastartovani, ale jakmile se trosku pohnu kdyz povolim spojku se zarazenou 1. Jak poklesnou otacky.

jsme si nejspíš neporozuměli, nemyslel jsem čidlo na nádobce kapaliny, ale čidlo chladící kapaliny vpravo na boku motoru, trochu upřesním: mezi airboxem a motorem je zelené čidlo

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...