Přejít na obsah

policie v SK


rtg61

Doporučené příspěvky

Dneska ráno jsem potřeboval zajet do Bratislavy.. jde o to. Na zpatecni ceste jsem striktne dodrzoval 80ky v Blave a i cca 140 na dalnici. Ale dojel jsem na pul cesty mezi brnem a blavou BMW neco 7xx, jel 130kmh tacho... predjel jsem cca 150kmh a blinkr pred nej. Najednou blikani ve zpetnym, majak v bmw uvnitr(na strese nic nemel) , predjel me, ja zpomalil a cekal neco jako stop a jsem o neco lehci... ale nic. bawo odjelo a ja cekal nejakej exit kde budou cihat. do brna nic... Tak nevim, nejak aprovokace nebo co. SPZ neco jako P00092. Nevim presne. Dokazou merit takhle a mam cekat dopis nebo jak? Nejak sem to nepochopil nebo si ze mne nekdo udelal prdel...? :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

No v tomto case si uz asi zabudol na svoj "zazitok" alebo mas na nastenke pripnuty pokutovy blok... ;)

Ale vazne...Auta s SPZ zacinajucou na P 00008 a podobne su Vladne cize policajne /spadaju pod Ministerstvo vnutra/. Ten kdo sedi vzadu/politik, sudca/ je "chranena osoba" a ten vodic je policajt /utvar ochrany ustavnych cinitelov/.... Takze tvojim "manevrom" :punk: tou mysickou co si sa supnul pred neho on /ten vodic/ vyhodnotil ako moznu hrozbu.... Mozno to znie ako z akcneho filmu :kol-143: , ale taketo rizika /manevre/ sa vyhodnocuju okamzite/ ty nevies kdo dolezity sedi v zadu/ a tym "majackom" a hukanim ta "upozornil".... Takze radsej "nedrazdi" :doh taketo znacky.. Ked sa vozi niekto lol "dulezity" lol tak spravidla je tych aut viac-kolona. A tam by som ti uz neradil sa s nimi nahanat..... :wallbash::rtfm::doh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...