Gerrik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Stalo se mi dnes při vycouvávání, musel jsem přední části auta přejet vyšší obrubník vyšší rychlosti protože to klouzalo, pomalu bych to nevyjel. Ozvala se slušná rána zespodu, zatím se vše zdá ok, ale kdoví, byla tma, kosa Co by se tam mohlo posrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 to by mohlo padnout na nápravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 a nie len spodok naraznika? popripade rameno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 No nevím, buchlo to někde v oblastí předních zástěrek (ty tam nemám), takže můžou být ramena příp. náprava. V pondělí jsem stejně objednaný do servisu, tak se tam na to mrknou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Za nápravou jsou nejnižší body nosníky viz obrázek. Vetšinou na nich bývá ješte plastový ochranný kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Na to neexistuje iná odpoveď iba že musíš s baterkou vliezť pod auto a pozrieť sa , isto bude niekde odraté miesto a budeš okamžite v obraze. Zima nezima musíš ísť pod auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Larsi neblázní, ani za 10 000,- Kč V tyhle kose fakt nikam nelezu. Navíc se jedná o služebáka, takže Ne že bych byl prase, mám auta rád, ale ... Jak jsem říkal v pondělí to frčí do servisu, tam to jistě uvidím. rkonf: díky, nejspiše to bude ono, snad tam ty plasty byli. Vůbec se mi ta fabie zdá nějak nízká, třeba oproti feldě určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.