Viking Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 prosim o radu, nejdou mi povolit ty dva velke srouby z cela dveri co drží zámek. Problem je ze 40 torx se mi protocil a 45 je moc velka. Nevite nekdo jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 koukni sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8525 ve dveřích nejsou torxy ale tisícihrany .( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 už jsem na to upozorńoval.neexistuje tam použít tisícihran z Baumau a jiných,nejsou přesné a potom strhnou závit.Když vezmeš Tonu,ani se v tom nehne,kdežto by "Asijské" tam mají vůli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Neví někdo prosím jak vyndat zámek ze dveří.Potřebuji ho vyměnit za jiný.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 koukni SEM treba Ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Jsou tu docela dobre rady, asi se do toho taky pustim. Ale ne kuli vymene klik za lakovane. Mam jinej problem. LZ Dvere mi nekdy nejdou po zamknuti otevrit zevntir. Aby to slo musi se primacknout klika z venci, zustava trochu odchlipla.Zkousel jsem to posunout v tom bowdenu ale nepomohlo. Tak se tomu mrknu na zoubek, doufam ze mi dvere nezustanou zavrene na porad... Jeste se ale pujdu dovybavit naradim, tusim ze tu nekdo psal T20 a pak ten maly na tu aretaci zamku T???. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Tak už jsem to rozebral a zjistil pravděpodobnou příčinu.Na tom třmenu co je naproti klice je pružinka s takovou kolýbkou co tu kliku vrací a ta měla ulomenou jednu packu. Jinak podle těch návodů co tu jsou a oskenovaných DP se mi to podařilo rozebrat celkem dobře..... Horší bude to zas složit do původního stavu až někde seženu ten kousek plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Tak už mi to fachčí. Opravdu na tom nic není. Jen byl trochu porod s tou kolýbkou co přitahuje tu kliku. Jinak ten třmen jsem koupil za 190,- což je podle mě docela levný, ikdyž je to jen kus plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tom Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Zdravím... včera jsem chtěl odemknou auto od řidiče a co jsem nezjistil...klíč šel zastrčit jen do půlky. Při následném zkoušení stále nic....klíč naráží na něco tvrdého v zámku (tím pádem to nejde od řidiče odemknout)...Jinak odemknout od spolujezdce to jde (mám centrál). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 A tvoja otázka znie? Asi sa ti niekto chcel dostať do auta a budeš musieť vymeniť vložku zámku. Najlacnejšie riešenie je dať vložku zámku od spolujazdca k vodičovi a na spolujazdcove dvere dať záslepku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tom Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 jak rychle a jakým způsobem odstranit tuto závadu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Skús vybrať vložku zámku a trochu sa s ňou pohrať, ale ak sa naozaj niekto pokúšal dostať do auta, viď môj predch. príspevok. Ja som to riešil takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 to se mi stalo taky, po rozebrání zámku jsem zjistil,že se mi do auta chtěl dostat nějaký lupič amatér se šroubovákem a rozlámal jednotlivý dílky zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tie časti čo sa rozlámu je dostať kúpiť v Škodovke stojí to pár korún.Už som to menil ale dosť blbo sa to skladá.Myslím,že som sem dával aj foto pohladaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 A tvoja otázka znie? Asi sa ti niekto chcel dostať do auta a budeš musieť vymeniť vložku zámku. Najlacnejšie riešenie je dať vložku zámku od spolujazdca k vodičovi a na spolujazdcove dvere dať záslepku. Trochu ta poopravim vlozky zamku sa nedaju prehodit navzajom!!! Prava strana vlozky je na pravu stranu. a Lava na lavu stranu. Su nezamenitelne!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Na MPi vid. podpis to tak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Prikladam foto zamkou. jeden je na pravu stranu a druhy na lavu stranu. je to tam aj na zamkoch oznacene. - R . L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Hehe, moje vyzerajú inak. Teda zámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tak preto si ich vedel zamenit . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheriff Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 A tvoja otázka znie? Asi sa ti niekto chcel dostať do auta a budeš musieť vymeniť vložku zámku. Najlacnejšie riešenie je dať vložku zámku od spolujazdca k vodičovi a na spolujazdcove dvere dať záslepku. A až ti to někdo uděla znovu ? Co potom ? Udělěj si tam dálkové a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Dobrý den, mám problém se zámkem - u dveří řidiče mi přestal fungovat manuální zamykání klíčem, zevnitř jde pomocí čudlíku zámek zamknout, ale klíčem ne. Centrál taky funguje bez problémů..kde je zrada? Mám dálkový centrál..děkuji za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 co to znamená, že se nedá klíčem zamknout? Nedá se dát klíč do zámku? Nedá se s ním otočit? Dá se s ním točit, ale nic se neděje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Přesně tak, zastrčit jde, hýbu s ním, ale nic se neděje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 napadá mě prasklý "camplík" co vede z vložky, asi nejjednodušší by bylo vložku vymontovat a omrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahojte.Vykradli mi auto a při vniknutí zloděj urval ten stříbrný plíšek, co je vidět na klice.Je tam asi jen na ochranu zámku před zanesením, ale chtěl bych to mít v pořádku.zámek funguje normálně.Jak to opravvit?Resp.-co vyměnit.Je to spolujezdcova strana ,centrál bez dálky.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.