misumi Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Jednoduše-výsledný mechanický produkt toho co máš venku je jako šroubovák, který se otáčí o cca 90st doprava a doleva s definovaným středem. To zapadá do vlastního zámku, kde to ovládá-krom jiného- dva mikrospínače. Je-li středová poloha vlivem špatného mechanizmu nebo té vložky jinde než má, tak si zámek myslí -odemknout-zamknout-safe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OzZi Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Tak nakonec to byla vysypaná vložka, známý mi to znovu postavil a složil včetně výměny těch částí z opravné sady. Zámek sám nyní zamyká OK, ale centrál stále zlobí. Chvílemi fungoval úplně OK, potom zase vůbec. Když to zlobí zámkem u řidiče zamknu jen odpovídající dveře. Stává se, že i při odemčení neotevřu kufr. Dokonce se mi stalo, že jsem zamkl u spolujezdce a poté chtěl odemknout u řidiče. Zámek se odemkl jen u těch jedněch dveří a to tak, že zůstala blikat kontrolka safe. Může to stále být tou vložkou? Mohli jsme ji nějak špatně sestavit, či zpět nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Vložkou to nemůže být, toto je už čistě elektrická záležitost. Buď přelámané dráty mezi dveřmi a sloupkem a nebo špatný mikrospínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OzZi Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 A poradili byste mi, prosím, jak tu závadu diagnostikovat? Chápu, že budu muset rozebrat dveře, ale po čem se dívat, co konkrétního hledat...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Začal bych uvolněním gumové průchodky mezi dveřmi a tam by jsi měl hned vidět zda jsou kablíky přelámané - opatrně je všechny zkontroluj a zkus s nimi mírně zahýbat, aby jsi viděl zda jsou O.K.. Pokud by tam bylo vše v pohodě, tak by to byl s nějvětší pravděpodobností mikro spínač zámku. To už je zde hafo x popsané a tak pohledej, návod najdeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrosp%C3%ADna%C4%8D-z%C3%A1mku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OzZi Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Jen tedy možná hloupá otázka - jak konkrétně poznám ten vadný kabel? Díval jsem se a zdá se mi to OK, ale je pravda, že před časem mi vypadával výškový reprák právě u řidiče, sundal jsem tu gumovou průchodku, trochu s tím zahýbal a už to nezlobilo...ten centrál ale blbnul už předtím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Nevím jestli jsi rozpojil i svorkovnice na sloupku. Jestli ne,tak to určitě udělej a několikrát zacvakni a vycvakni. Může se jednat jen o oxidaci. Popřípadě prostříkej kontaktolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Mám podobný problém, L.P. dveře bez centrálu. Při odemykání otočím doleva, dveře se odemknou, ale klíček se nevrátí do svislé polohy. Abych ho vytáhnul, musím s ním otočit. Samozřejmě to tam někde drhne. Při zamykání to nedělá a do svislé polohy se vrátí automaticky. Co mám vyměnit? Taky vašroubovat ty dva šroubky, povytáhnout vložku atd.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 treba opraviť vložku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Uvažuju, že to hodim do škodovky ať se chlapci ukážou. Kupovat si opravnou sadu, sice za pár korun a pak to bastlit sám doma se mi nechce. Cena opravy by neměla být nějaká závratná ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 By mě vůbec nepřekvapilo, kdyby ti ve škodovne nabídli pouze kompletní výměnu zámků. Případně výrobu jen té jedné vložky na zakázku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Vložkou to není. Je to tou věcí co je za vložkou. Korunka pérko hřídelka. Stojí to pár korun a mají to v každé škodovce. Trochu hlavolam to složit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Když to ve škodovce mají, tak by to mohli umět i opravit. Až bude čas tak tam dojedu, ještě budu volat klukovi co mi auto dělá. Jestli na to bude mít čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 nič zložitého to nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 V pátek ráno jedu k dvornímu opraváři a koukne se mi na to. Pak sem dám vědět co to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Tak to vyřešila opravná sada, celkem i s prací za 300,- práce na 10 minut. Byl ulomenej jeden jazýček z těch 2 na tom kroužku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonci Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Zdravičko Prosim poradte mi ak mate s tým niekto skusenost včera som normalne zamkol a dnes idem k autu odomknut som odomkol ale naspat zamknut už nejde... do pravej polohy proste nejde potočit klucikom ... do lavej odomknut ide a do pravej zamknut už nie... mate s tym niekto skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 niečo sa pokazilo ... vyhodiť vložku von a rozobrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 ahoj prosím vás potřeboval bych poradit. na fabii se nám zaskel zámek zadních dveří a nemůžu ty dveře nijak otevřít zkoušel jsem mlátit kladivem do dveří jak sem četl rady,ale nehne se. na VAGu sem si ověřil,že jsou dveře v pozici SAFE. ten zámek ale asi bude po smrti i když má auto jen 30 tis sice 2003,ale začalo to blbnout před rokem vždy sem promazal táhla a začalo to fungovat,ale problém asi v motorku. už zháním pomalu novej zámek,ale nevím jak se k němu dostat ten plech se asi musí odvrtat co? dělám v servise přijímacího technika,ale děláme fiaty tak nevím jetsli mi to někdo zvládne vyměnit. četl jsem, že zámek by se musel vyštípat a pak povolí,ale se zavřenýma dveřma se vše bude dělat naprd:) ten elektzrošok zámku asi sám nezvládnu taky. prý se tam dá dostat nějak zezadu ke kabeláži,ale asi to nebudu ani zjišťovat. primárně nyní potřebuji oddělat ten plech a nezničit nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Ahoj škoda ,že trošku nehledáš. Nejsi tady žádný nováček a řešení tvého problému je tu popsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) já sakra hledám 2 dny jinak bych asi nepopsal možnsoti co jsem se dočetl ne? založil jsme nové téma? NE! tka nevím co rýpeš takové odpovědi jsou spam Editováno: 2. Srpen 2015, autor: ondikTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 ondíku TDI dlouho jsi tady na foru nebyl a tvé příspěvky z minulosti odpovídají i těmto blábolom co píšeš! nech ti poradí někdo jiný,když jsi takový borec! Já tě jen slušně upozornil,že tvůj problém je už popisovaný a řešený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 tak hlavně tazatel si na většinu věcí hned odpověděl. Jediný otazník zůstal u stahovačky - takže ano, musí se odvrtat a se zavřenými dveřmi to jde pěkně blbě, ale to jsi asi taky věděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.