homer Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 nemenil nekdo prosim horni tesneni olejoveho chladice???Jestli ano kde jste ho objednali?? Byl jsem uz ve 3 skoda prodejnach a objednavka podle jejich etky byla 3x na hovno. Prece neni mozny,ze zrovna ja mam jedno auto z milionu aut s jinym tesnenim nez ostatni??!!Ten vzor toho tesneni jsem nakreslil jak ma vypadat. Diky za pomoc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 no jo,ale jeste mi poradte jak tam tu fotku vlozit,aby jste to tesneni uvideli. Nejsem moc kamarad s pc. Ale ucim se rad!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Myslíš těsnění chladiče voda olej? Zezdola pod plastovou matkou je kroužek se čtvercovým profilem a nahore na tom sedviči je o-kroužek ale z drážkama do toho chladiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 no jo,ale jeste mi poradte jak tam tu fotku vlozit,aby jste to tesneni uvideli. Nejsem moc kamarad s pc. Ale ucim se rad!! neviem ci sa pytas na postup, alebo postup vies len ti to nechce obrazok zobrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jo,myslim ten horni okrouzek.Je to zasazeny do vyfrezovane drazky na olejovym chladici a na vnitrni strane okrouzku jsou takovy tri ouska s dirkama na zasazeni do trnu. Kdybych tam umel dat ten obrazek tak to hned uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 mam uz fotku v pocitaci,ale neumim ho pridat sem k odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Pošli to na Tomas.cz@seznam.cz kdyžtak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 mam uz fotku v pocitaci,ale neumim ho pridat sem k odpovedi. tam kde pises text je prikaz.PROCHAZET-klikni nan mysou a otvori sa ti databaza tvojho PC.Vyber konkretnu polozku a v tom okne klikni na OTEVRIT-okno zmizne a klikni na prikaz NAHRANI(je vedla prikazu PROCHAZET.)Obrazok najdes v SPRAVA PRILOH kliknes nan a on sa prenesie do editovacieho okna.POZOR na velkost a format obrazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Presne tvuj problem jsem dnes na aute taky zjistil takze jdu hledat dál co stim.kdyby neco tak sem dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Taxem byl dnes pod autem a težko říct kde to uniká. je to mastný celý :-( ted jsem to ocistil a uvidim ale asi to bude taky to tesneni pac kolem tech hadic asi těžko. prikladam dva obrázky. na schema jsou dve těsněni. Který máš špatný ty? Diky. Editováno: 11. leden 2009, autor: Suchca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ja mam spatny nad tou krabickou (asi chladicem)a da se to koupit vubec kolega byl 3x ve sade a nic mu prej nepomohlo co treba silikon jak se dava na motory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Podle Homerova nakresu sem si myslel že to bude to vrchní. Dnes pujdu do Skodovky a zkusím se zeptat a popřípadě objednat. Vyměním aji radši to spodni když to tam píšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak už je problém doufám vyřešen. Těsněni sem koupil obě dvě(horni aji spodní) celkem cca 250,- přikladam aji foto všude kolem tekl olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 no vidíš, a máš po problémech, ještě vyměníš olej a je to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 a ja jsem v p.....!!Nevim,kde udelali soudruzi z NDR chybu,ale pac mi tam namontirovali olejovej chladic z neceho jinyho a ja nevim z ceho tak nemuzu objednat tesneni,pac nevim z ceho to je.Ale predpokladam,ze je to z koncernu VW,audi,seat.Nevite nekdo o nejake prodejne,kde maji ruzne chladice skladem??Vydal bych se tam a okem bych ho poznal.Mam jen tesneni,ale to asi nikdo nepozna z ceho to je,ze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak už je problém doufám vyřešen. Těsněni sem koupil obě dvě(horni aji spodní) celkem cca 250,- přikladam aji foto všude kolem tekl olej Nazdar bazar chlape,trošku mi to prolíná také na oct1,šlo se tam dobře dostat zespodu?Nezavazí tam trubky co jdou z klimakompresoru?kdyžtak to pleas trošku rozepiš...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 No abych ti rekl pravdu tak me u toho brali slaky. Nejprve u sundani spodniho krytu,ten je samozrejme na hvezdice,ktery ja nemam,tak jsem musel upravit sroubovak na brusce a pak normalim ani ockem to nepovolis! Je to 32 klic,alespon u me a dostanes se tam s trochou stesti orechem,kdyz roztahnes trochu hadice od klimy. Hodne zdaru!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 a ja jsem v p.....!!Nevim,kde udelali soudruzi z NDR chybu,ale pac mi tam namontirovali olejovej chladic z neceho jinyho a ja nevim z ceho tak nemuzu objednat tesneni,pac nevim z ceho to je.Ale predpokladam,ze je to z koncernu VW,audi,seat.Nevite nekdo o nejake prodejne,kde maji ruzne chladice skladem??Vydal bych se tam a okem bych ho poznal.Mam jen tesneni,ale to asi nikdo nepozna z ceho to je,ze?? Pokud je průměr stejný tak tam dej to s těmi dvěma oušky. Je hodně dílu co prodělaly inovaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Prave,ze tam nepasuje.Musim zjistit z ceho ten chladic je! Sice nevim jak,ale musim tomu prijit na kloub. Prece neni tolik druhu chladicu na motory koncernu VW abych se k tomu nejak nedopatral!!?? a nebo musim koupit na vrakarne origo skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Hladal si na tom chladici cislo dielu? Mohlo by to byt smerodajne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) K té montáži: já to měl jednoduší skrz to že nemám klimu (v létě jezdím na dvou kolech:-)) prvně potřebuješ samože torx T20 na kryt motoru a 32 stranovej klíč. Oddělat kryt motoru, ty hadice trochu budou asi problem ale musíš to celý povolit a počkat až vyteče olej z filtru. Cely se to musi očistit a vyměnit obě těsnění. obracený postup nakonec Myslím si taky že to bude chladič z nějakyho jinyho VW, a podle toho čísla chladiče si zjistíš určitě z jakýho. nebylo to třeba buchly zepředu a vyměněný? Páč je to dosti na raně. Editováno: 13. leden 2009, autor: Suchca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak to už bych raději předělal, tak jak to má být. Než tam mít hybrida, ten chladič se dá pořídít levně(starší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 kde hledat to cislo dilu?? Dole,nahore,kolem trubek?? Ja si zadneho nevsimnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 je to uz 2 roky co sem to menil taky ve skodovce tyhle dily nemeli pouze na obednani a cena tusim kolem 200 tak sem zasel do ND zetor a koupil obe tesneni za cca 30kč jedno bylo tusim o 1/2mm silnejsi ale vono si to sedlo neni problem a to druhy nemelo ty dva obloucky a kamos to menil pred rokem origo dilama a ted to delal znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 a ja jsem v p.....!!Nevim,kde udelali soudruzi z NDR chybu,ale pac mi tam namontirovali olejovej chladic z neceho jinyho a ja nevim z ceho tak nemuzu objednat tesneni,pac nevim z ceho to je.Ale predpokladam,ze je to z koncernu VW,audi,seat.Nevite nekdo o nejake prodejne,kde maji ruzne chladice skladem??Vydal bych se tam a okem bych ho poznal.Mam jen tesneni,ale to asi nikdo nepozna z ceho to je,ze?? Tak,dnes jsem to rozdělal a jsem v prdeli---mám tesnění se třemi oušky,byl jsem už ve dvou škodovkach a nic,v ponděli zkusím ještě dvě škody,pak vw a audi,pokud nebudou mít,tak nevím,jít si někam stěžovat?Mám auto koupené od nova,1 majitel,Koupeno v čr a takovej výdrb,práce s rozděláním zbytečna,celej jsem byl od oleje a ještě to nespravil.Pokud to ještě někdo řešil,at dá vědět,typ motoru AHF TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.