Přejít na obsah

tesneni do olejoveho chladice

homer

Doporučené příspěvky

Tak,dnes jsem to rozdělal a jsem v prdeli---mám tesnění se třemi oušky,byl jsem už ve dvou škodovkach a nic,v ponděli zkusím ještě dvě škody,pak vw a audi,pokud nebudou mít,tak nevím,jít si někam stěžovat?Mám auto koupené od nova,1 majitel,Koupeno v čr a takovej výdrb,práce s rozděláním zbytečna,celej jsem byl od oleje a ještě to nespravil.Pokud to ještě někdo řešil,at dá vědět,typ motoru AHF TDI

Ahoj, taky se na to chystám, ale do škodovky jsem vůbec nešel, v Karviné je jedna prodejna jmenuje se Autotechna a tam jsem si toto těsnění bez problému podle Etky koupil a to jak vrchní tak i spodní, jeden nikdy neví a když už to budu mít rozdělané? jedno těsnění je takové hrubší kolečko a to druhé je taky kulaté ale se dvěmi vnitřními oušky, tak neví jak to, že někde to jde a někde ne? Máme stejná auta OI tdi 81kw AHF rv.99 a jestli budeš chtít tak ti to těsnění v pondělí ráno koupím a hned i pošlu jenom mi pošli adresu a jestli chceš jenom to s oušky nebo i to druhé, cena cca. 250 paragon přiložím a ty mi to pak pošleš? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, taky se na to chystám, ale do škodovky jsem vůbec nešel, v Karviné je jedna prodejna jmenuje se Autotechna a tam jsem si toto těsnění bez problému podle Etky koupil a to jak vrchní tak i spodní, jeden nikdy neví a když už to budu mít rozdělané? jedno těsnění je takové hrubší kolečko a to druhé je taky kulaté ale se dvěmi vnitřními oušky, tak neví jak to, že někde to jde a někde ne? Máme stejná auta OI tdi 81kw AHF rv.99 a jestli budeš chtít tak ti to těsnění v pondělí ráno koupím a hned i pošlu jenom mi pošli adresu a jestli chceš jenom to s oušky nebo i to druhé, cena cca. 250 paragon přiložím a ty mi to pak pošleš? :)

se možná budeš divit,až to rozděláš...Pak jen řeknu,vítej do "klubu tříouškatých"

Odkaz ke komentáři

Ty mas stesti,ze jsi to koupil na svuj motor,ale ty mas to tesneni co vyfotil Suchca ve svem prispevku a to my s Octavie81 nemame. My mame tri ouska a z toho jeste jedno hranaty. a navic ty mas rozmer nejakych 53mm a my tusim 72,3mm.

tak to nechápu, stejná auta stejná těsnění né?

Odkaz ke komentáři

koukam ze mate peknej problem kluci, napada me ze pisete ze mate vetsi ten honi krouzek(s ousky) tak to znameny ze musite mit aji tu prirubu vetsi??? z toho by vypivalo ze celej ten díl mezi motorem, chladicem a filtrem je jinaci nez mam ja. Podle me maji ty ouska jen jednu funkci a to tu ze drzi tesneni na spravnym miste pri montazi. Tzn ze si klidne muzete koupit nejakej univerzalni O-KROUZEK s vasima rozmerama bez tech ousek. Co vy na to??? jinak me to po vymene krasne tesní:-)

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Taxem byl dnes pod autem a težko říct kde to uniká. je to mastný celý :-( ted jsem to ocistil a uvidim ale asi to bude taky to tesneni pac kolem tech hadic asi těžko. prikladam dva obrázky. na schema jsou dve těsněni. Který máš špatný ty?

Diky.

zdravim....tiez mi okolo toho tecie olej,len sa chcem spytat ci aj tie dve hadice sa musia odpojovat pri demontazi.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...