Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, dnes mi z ničeho nic začaly blbnout blinkry. Jdou zapnout a při blikání (někdy dřív někdy později - teď už spíš dřív) začnou blikat třeba rychleji, prostě náhodně a pak třeba i zhasnou. Varovné směrovky blikají v pohodě bez problémů.

Z diskuzí jsem vyčetl, že zůstávají spíš zapnuté a o náhodné změně frekvence blikání jsem nenašel nic. Myslíte, že je to relé? A co stojí nové (aspoň přibližně). Na výměnu si celkem věřím, neměla by to snad být žádná hrůza, ne?

Mám Octavii I; r.v.2003; 1,9TDI

Díky za rady!

Tak ja ma m taky problem s blinkry,ale 2x bliknou a pak sviti stale.Taky nevim cim to muze bejt.Asi rele,ale stejne nevim,ktery to je.Treba nekdo poradi??!!

Rele smeroviek je vlastne samotny spinac varovnych smeroviek.Takze ho staci vytiahnut a vymenit za druhy.Tiez som ho menil-kupil som pouzivany za 200sk.

Změnu frekvence blikání způsobí že jedna ze žárovek blinkrů přestane blikat, takže zkontrolovat žárovky, patice, vedení, jestli tam někde není něco špatného, evetuelně by to mohla dělat páčka blinkrů ...

Upraveno od FilipV

A to "trvale svietenie" je zlepenym rele v prerusovaci. Vymen a mas pokoj.

My jsme měnily nějakej ten čas naspátek relé blikrů, stálo okolo 700Kč.

Upraveno od obrbaz

Nové relé - neorigo jsem kupoval za 200,-Kč U faceliftu je umístěné pod spínačem varovných blinkrů (trojůhelníkem) - výměna s malým šroubovákem za 1 min.

• Autor

Ale mě nezůstanou svítit, naopak - blikne jednou, maximálně dvakrát a konec. A nebo vůbec nezapne. Když už blikne, tak různou frekvencí, někdy správně někdy rychleji. Dělají to oba. Co vy na to?

Ved Ti tu uz napisali dve mozne riesenia. Neviem na co este cakas. :p

Skus najprv vymenit to rele (trojuholnik) a ak nezaberie, tak packa (treba zhodit volant).

• Autor

Vyměnil jsem relé a už to šlape. Dík za rady!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.