badboy2 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zdravím, dnes mi z ničeho nic začaly blbnout blinkry. Jdou zapnout a při blikání (někdy dřív někdy později - teď už spíš dřív) začnou blikat třeba rychleji, prostě náhodně a pak třeba i zhasnou. Varovné směrovky blikají v pohodě bez problémů. Z diskuzí jsem vyčetl, že zůstávají spíš zapnuté a o náhodné změně frekvence blikání jsem nenašel nic. Myslíte, že je to relé? A co stojí nové (aspoň přibližně). Na výměnu si celkem věřím, neměla by to snad být žádná hrůza, ne? Mám Octavii I; r.v.2003; 1,9TDI Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Tak ja ma m taky problem s blinkry,ale 2x bliknou a pak sviti stale.Taky nevim cim to muze bejt.Asi rele,ale stejne nevim,ktery to je.Treba nekdo poradi??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Rele smeroviek je vlastne samotny spinac varovnych smeroviek.Takze ho staci vytiahnut a vymenit za druhy.Tiez som ho menil-kupil som pouzivany za 200sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Změnu frekvence blikání způsobí že jedna ze žárovek blinkrů přestane blikat, takže zkontrolovat žárovky, patice, vedení, jestli tam někde není něco špatného, evetuelně by to mohla dělat páčka blinkrů ... Editováno: 9. leden 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 A to "trvale svietenie" je zlepenym rele v prerusovaci. Vymen a mas pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) My jsme měnily nějakej ten čas naspátek relé blikrů, stálo okolo 700Kč. Editováno: 9. leden 2009, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nové relé - neorigo jsem kupoval za 200,-Kč U faceliftu je umístěné pod spínačem varovných blinkrů (trojůhelníkem) - výměna s malým šroubovákem za 1 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badboy2 Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ale mě nezůstanou svítit, naopak - blikne jednou, maximálně dvakrát a konec. A nebo vůbec nezapne. Když už blikne, tak různou frekvencí, někdy správně někdy rychleji. Dělají to oba. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ved Ti tu uz napisali dve mozne riesenia. Neviem na co este cakas. Skus najprv vymenit to rele (trojuholnik) a ak nezaberie, tak packa (treba zhodit volant). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badboy2 Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Vyměnil jsem relé a už to šlape. Dík za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.