mifii Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 hledam porsche klub nebo nejakeho znalce pres porsche Zdedil jsem Porsche 911 carrera targa r.v.87 foto muzu zaslat.Potrebuji je ocenit.Specha!!!!!!!!!! dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 foto posli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Zkus treba: http://www.porsche-club.cz/ je to liberecky club z rodiste f.porsche - vratislavice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jojo kazdopadne foto nam sem klidne dej At se pokochame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Nejdřív jsem si říkal kdo smazal moji odpověď, a vidím, že si založil klasický dvojáček, nechápu proč. Odpověď máš zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry973821 Přijde ti to takhle přehledný? Editováno: 10. leden 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 za ten dvojak bys zaslouzil treti varovani, jedno lock a k tematu bych poznamenal ze treba google je vyborny spolecnik pro hledani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 za ten dvojak bys zaslouzil treti varovani, jedno locka k tematu bych poznamenal ze treba google je vyborny spolecnik pro hledani diky kluci foto udelam az nabude venku takova zima.Nechce se mi ted vyndavat z garaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.